Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
 • Veilig online betalen
 • Uitstekende service!
 • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

1-Persoons Aerobed

Aerobed 1 persoons luchtbed

Nog niet bekend met een Aerobed 1 persoons luchtbed? Dan hebt u iets gemist. Want een Aerobed 1 persoons luchtbed is een heerlijk luchtbed dat net zo comfortabel slaapt als een luxe matras. Met een Aerobed 1 persoons luchtbed hebt u iedere reis een fantastische slaapplek waaruit u heerlijk ontwaakt. De Kampeerwinkel is uw ideale webwinkel voor het bestellen van zo’n Aerobed 1 persoons luchtbed. Wij leveren het Aerobed 1 persoons luchtbed bij u thuis en zorgen er voor dat u deze zorgvuldig ontvangt. Bovendien zorgen wij altijd voor een scherpe prijs: momenteel is iedere Aerobed 1 persoons luchtbed binnen ons assortiment in prijs verlaagd! Wij hebben de volgende drie exemplaren voor u klaarliggen:

 • Aerobed Essential Overnighter Single luchtbed
  Een extra lichte editie die u middels een bijgeleverde draagtas overal makkelijk mee naartoe neemt. De Essential Overnighter is hierdoor het ideale Aerobed 1 persoons luchtbed voor vakanties en overnachtingen bij vrienden of familie.
 • Aerobed Comfort Classic Single
  Het klassieke model van Aerobed dat met de jaren steeds is verbeterd. De Comfort Classic is ook een fantastische Aerobed 1 persoons luchtbed om mee te nemen, maar ook om in huis te hebben voor overnachtende gasten. De Comfort Classic is iets ruimer en dikker dan de Essential Overnighter.
 • Aerobed Comfort Classic Raised Single
  Dit is hetgeen waar Aerobed om bekend staat. Dit Aerobed 1 persoons luchtbed is een verhoogd model. U pompt deze op tot instaphoogte. De ontwerpers bij Aerobed hebben ervoor gezorgd dat, hoewel dit Aerobed 1 persoons luchtbed is verhoogd, dit model stabiel blijft staan. Met de Comfort Classic Raised tovert u iedere kamer binnen een handomdraai om tot logeerkamer.

Aerobed 1 persoons luchtbed binnen een week thuisbezorgd

Bij De Kampeerwinkel zorgen wij er altijd voor dat u snel en zorgvuldig uw bestelling in huis krijgt. Bestelt u een Aerobed 1 persoons luchtbed dan streven wij naar een levertijd van drie werkdagen. Liever uw Aerobed 1 persoons luchtbed op komen halen? Bezoek ons dan aan Loo 22 in Bergeijk, waar onze showroom van 20.000 vierkante meter staat. Online en offline haalt u uw luchtbed bij De Kampeerwinkel.Bekijk ook eens ons ruime assortiment slaapzakken op onze webshop!