Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

2-Persoons Aerobed

Aerobed 2 persoons luchtbed

Een Aerobed 2 persoons luchtbed is uw nieuwe favoriete slaapplek! Met een Aerobed 2 persoons luchtbed gaat u een heerlijke nachtrust tegemoet. Een Aerobed 2 persoons luchtbed staat garant voor een stabiele ligging en gebruikersgemak. De stevige luchtbedden van dit merk zijn fantastisch om te gebruiken tijdens vakanties en het ontvangen van logees. Een Aerobed 2 persoons luchtbed staat binnen een paar minuten en u bergt deze ook eenvoudig op. Bij De Kampeerwinkel bestelt u snel uw favoriete Aerobed 2 persoons luchtbed. Wij hebben hiervan verschillende modellen in ons assortiment, namelijk:

  • Aerobed Comfort Classic Double
  • Aerobed Comfort Superior Double
  • Aerobed Comfort Superior King
  • Aerobed Comfort Classic Raised Double
  • Aerobed Comfort Classic Raised King
  • Aerobed Comfort Classic Raised King (HB)

De kenmerken van een Aerobed 2 persoons luchtbed

Aerobed staat al jarenlang bekend om het maken van de beste luchtbedden. Een Aerobed 2 persoons luchtbed is zo populair omdat het de kenmerken heeft van een normaal matras. Zo is er de stabiliteitsfactor van een Aerobed 2 persoons luchtbed: beweegt iemand aan de ene zijde van het bed, dan werkt dat niet door naar de andere zijde. Hierdoor ligt u altijd stabiel. Daarnaast is Aerobed 2 persoons luchtbed ongeveer net zo dik als een regulier matras. En waar het merk nog het meest om bekend staat, is de verhoogde Aerobed 2 persoons luchtbed. Hiervan hebben wij drie modellen voor u klaarliggen. Deze bedden pompt u namelijk op tot instaphoogte. Overigens gebruikt u voor iedere Aerobed 2 persoons luchtbed een elektrische luchtpomp die uw luchtmatras binnen enkele minuten oppompt.

Aerobed 2 persoons luchtbed online bestellen

Door de Kampeerwinkel hebt u uw Aerobed 2 persoons luchtbed binnen enkele dagen in huis. Wij streven namelijk naar een levertijd van drie werkdagen (tenzij anders staat aangegeven). Voor uw bestelling betaalt u bij ons gewoon veilig online. Maar u bent ook van harte welkom in onze prachtige showroom van 20.000 vierkante meter aan Loo 22 in Bergeijk waar u uw Aerobed 2 persoons luchtbed ook kan afhalen. Meer weten over onze diensten en producten, bel dan met onze deskundige klantenservice: bereikbaar tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op +31 (0)497 572 085. De beste service vindt u bij De Kampeerwinkel: bestel uw Aerobed 2 persoons luchtbed nu online! Bekijk ook eens ons ruime assortiment slaapzakken op onze webshop!