Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Big Green Egg Barbecue

Een Big green egg

Een Big green egg is niet zomaar een barbecue of een manier van koken. Nee, hier komt veel meer bij kijken en een uitleg is hier op z’n plaats. De laatste tijd is een Big green egg enorm populair geworden in een korte tijd. Waarom? Omdat een Big green egg multifunctioneel is. Onder de barbecue liefhebbers wordt deze variant veel gekocht omdat er een wereld voor veel mensen open gaat. Een Big green egg aanschaffen doet u alleen niet zomaar, voor veel mensen is het een flinke uitgave. Doordat er zoveel technologie in verstopt zit, is deze barbecue iets duurder dan u gewend bent. Maar niet bij de Kampeerwinkel! Net als alle andere producten, vindt u hier ook de Big green egg voor een zeer aantrekkelijke prijs.

De voordelen van een Big green egg

Deze variant onder de barbecues is anders dan andere en kan ook wel een revolutie in de wereld van barbecues worden genoemd. Hieronder vindt u enkele voordelen van de Big green egg en waarom u er ook één zou moeten aanschaffen. Met de Green egg kunt u:

  • Bakken
  • Grillen
  • Roken

Zoals u kunt zien is een Big green egg van alle markten thuis en enorm divers. Wist u dat deze barbecue zelfs in staat is om muffins te bakken? Zo kunt u ook met de kinderen genieten van deze nieuwe technologie. Binnen slechts 15 minuten is de Big green egg op temperatuur, zodat u niet te lang hoeft te wachten. Door een dikke keramische wand is de buitenkant altijd veilig om aan te raken en worden er geen handen verbrand.

Verschillende modellen

In het assoriment zijn verschillende Big green egg modellen opgenomen, zoals de Big Green Egg Large en Big Green Egg Small . Neem eens een kijkje op onze website en laat u verrassen door het complete assortiment van Big green egg modellen die verkrijgbaar zijn. Heeft u vragen over deze barbecue of wilt u vrijblijvend informatie inwinnen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!