Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Cadac Skottelbraai

Skottelbraai: onmisbaar op vakantie

U bent opzoek naar een Skottelbraai omdat u heerlijk wilt barbecueën op vakantie? Dan is het tijd om wat informatie te verschaffen over de Skottelbraai. De Skottelbraai is namelijk geen barbecue zoals u deze gewend bent. Eigenlijk is het officieel geen barbecue te noemen. Wel is een Skottelbraai om te bouwen tot een barbecue zoals we deze allemaal kennen. Een Skottelbraai is een enorm uitgebreid apparaat en daarom ideaal wanneer u kampeer vakantie gaat. Het basisprincipe van een Skottelbraai is grillen. Denk hierbij aan vlees, vis en groenten die zo op een heerlijke manier bereid worden. Een kleinere variant van de Skottelbraai is de Cadac Carri Chef Table.

Van alle markten thuis

Omdat een Skottelbraai makkelijk om te bouwen is naar een andere manier van bereiden is het een apparaat dat van alle markten thuis is. U kunt een Skottelbraai ombouwen tot barbecue, kookplaat, grill of paella pan. Bij de Kampeerwinkel bent u op de juiste plek wanneer u opzoek bent naar kwaliteit. Er zijn op de markt verschillende varianten verkrijgbaar maar hier vindt u slecht de beste. We hebben gekozen voor het merk dat van origine de Skottelbraai ontworpen heeft, Cadac.

Skottelbraai bij de Kampeerwinkel

Gaat u op vakantie en weet u niet goed waar te beginnen met wat u allemaal mee moet nemen? Laat u dan eens adviseren door één van onze medewerkers van de Kampeerwinkel. Opgedane kennis en ervaring wordt graag met u gedeeld zodat u goed voorbereid op vakantie gaat. Wist u dat u voor al uw kampeer benodigdheden hier terecht kunt? Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat u veel tijd bespaart met het bezoeken van allerlei verschillende winkels. Al het gemak onder één dak met adviseurs binnen handbereik.

Twijfel dus niet en bezoek vandaag nog onze website en bekijk de mogelijkheden. Heeft u vragen of opmerkingen over ons assortiment? Bel ons dan via telefoonnummer +31(0) 497 572 085 of stuur ons een bericht via de website.