Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

OutdoorChef Barbecues

Ben zelf de outdoorchef

Zelf de Outdoorchef zijn door geweldige barbecues te organiseren. Zelf weet u toch wat u het lekkerste vindt, en met de juiste producten van het merk Outdoorchef maakt u de meest lekkere maaltijden ooit. Outdoorchef is een kwalitatief hoogstaand merk dat zich richt op barbecue – en grillproducten. Outdoorchef is tevens een internationaal gepositioneerd merk met een uitgebreide productlijn. Het assortiment van Outdoorchef bestaat uit de volgende producten:

  • Bbq’s voor houtskool
  • Gasbarbecues
  • Buitenkeukens
  • Elektrische barbecues

 

Outdoorchef bij de Kampeerwinkel

De Kampeerwinkel is uw online winkel voor al uw kampeerbenodigdheden. Hier vindt u allerlei verschillende merken zoals Outdoorchef maar ook tal van andere merken in verschillende prijscategorieën. Zo is er voor ieder wat wils! Elke portemonnee kan bij ons winkelen. Wist u dat u hier een keuze kunt maken uit de volgende categorieën:

 

Vraag en advies

Heeft u vragen over de producten uit het assortiment, zoals het Outdoorchef aanbod? Neem dan eens contact op met onze klantenservice. Wij zijn een onderdeel van Bax recreatieshop waardoor wij u graag persoonlijk te woord staan voor al uw zaken en problemen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 (0)497 572 085. Bel ons eens tijdens kantooruren en laat u adviseren over het Outdoorchef assortiment. Ook voor al uw andere zaken kunt u ons bellen.

Bent u benieuwd naar het huidige assortiment? Bekijk dan eens onze website. Hier vindt u een up to date aanbod van de mooiste artikelen die niet mogen ontbreken tijdens uw kampeervakantie. Ook wanneer u naar een bungalow e.d. gaat vindt u hier genoeg producten die uw vakantie echt kunnen afmaken. Tevens zijn veel producten gemaakt ter ondersteuning zodat u snel van uw welverdiende vakantie kunt gaan genieten! We zien u graag terug bij de Kampeerwinkel.