Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Weber Barbecue

Oorsprong van een Weber barbecue

Weet u waar de oorsprong van een product ligt op het moment dat u deze aanschaft? Het kan erg prettig zijn te weten waar uw product geproduceerd is en met welke normen en waarden. Zo ook ligt er een stuk geschiedenis bij de Weber barbecue. Deze kwalitatief hoogstaande barbecue komt oorspronkelijk uit Amerika en is ontstaan binnen de Amerikaanse cultuur. De Weber barbecue is de eerste barbecue die afgesloten was, zodat er vuil en wind in terecht kwam. Hier werd een nieuwe manier van koken geboren, een manier die vandaag de dag nog steeds erg populair is. Het meest simpele model van de Weber barbecue wordt nog steeds veel gebruikt.

Buitenkeukens van Weber

In de huidige tijd is het erg populair om gebruik te maken van een buitenkeuken. Om deze keuken compleet te maken kan een Weber barbecue natuurlijk niet ontbreken. Om zowel binnen als buiten uw eten te kunnen bereiden en aan de slag te gaan, is er nu ook een Weber barbecue is gas variant. Een Weber barbecue gas variant steekt u een stuk sneller aan, is sneller op temperatuur maar geeft wel een andere smaak aan uw vlees en groenten. Een betere buitenkeuken dan Weber Summit S-670 Grill Center GBS vindt u niet!

Weber barbecue bij de Kampeerwinkel

Met een oorsprong uit Amerika is de Weber barbecue ook in Nederland volop verkrijgbaar. Bij de Kampeerwinkel bent u op de juiste plek wanneer u opzoek bent naar kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wist u dat u hier ook terecht kunt voor allerlei andere benodigdheden dan alleen een Weber barbecue? Neem eens een kijkje op onze website en vindt hier de volgende producten:

 

Bent u opzoek naar een bepaald product en heeft u hulp nodig? Neem dan eens contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder met het vinden van een gepaste oplossing!