Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Kajaks & Opblaasboten

Opblaasbare boot of kajak online bestellen

U gaat op vakantie en wilt daarvoor een opblaasbare boot of kajak bestellen? Kijk in ons assortiment voor de opblaasbare boot of kajak die u wilt hebben. Wij hebben de volgende producten in huis:

Iedere opblaasbare boot of kajak is van het merk Sevylor. Sevylor was tot 2008 een zelfstandig bedrijf dat gespecialiseerd was in het produceren van recreatieve opblaasbare boten van hoge kwaliteit. Hoewel diezelfde mensen nog steeds uw prachtige opblaasbare boot of kajak van hoge kwaliteit ontwikkelen, maakt het merk nu onderdeel uit van The Coleman Company. Dit bedrijf is een van de marktleiders op het gebied van producten voor buitenrecreatie. En niet zonder reden. The Coleman Company wil alleen hoogwaardige producten op de markt brengen. Vandaar dat de keuze ook viel op het toevoegen van de mensen van het merk Sevylor.

Opblaasbare boot of kajak voor het gezin

Bekijk de collectie en bedenk voor hoeveel personen u een opblaasbare boot of kajak wil bestellen. Wij hebben een opblaasbare boot voor twee, drie of vier personen en een kajak voor een, twee of drie personen. U kunt dus een opblaasbare boot bestellen voor uzelf, voor u en uw partner of gewoon voor het hele gezin. Ook hebben wij verschillende accessoires die u nodig zult hebben als u het water op gaat met uw opblaasbare boot of kajak. Kijk als u gaat bestellen ook hier naar.

Service van De-kampeerwinkel

Wij zijn bij De-kampeerwinkel altijd blij met de inbreng van onze klanten. Bent u op zoek naar een opblaasbare boot of kajak? Hebt u vragen of opmerkingen aan ons adres? Wilt u tips en adviezen van ons? Wij staan voor u klaar. Of het nu gaat over een opblaasbare boot of kajak of over een van onze andere kampeerartikelen, De-kampeerwinkel is uw favoriet op het gebied van buitenrecreatie.

Dobber lekker weg in je opblaasboot

Beleef plezier op het water met een opblaasboot. Op Baxrecreatieshop.nl vind je opblaasboten van het topmerk Sevylor. Met een opblaasboot van dit merk hoef je je geen zorgen te maken of dat je de kant nog wel haalt. Kies voor Sevylor, kies voor kwaliteit!

Compleet uitgerust het water op met jouw opblaasboot

De opblaasboot van Sevylor wordt compleet geleverd inclusief peddels en pomp. Hierdoor ben jij in één keer voorzien van alle benodigdheden om je avontuur op het water te beginnen. Je kan je opblaasboot voor verschillende doeleinden gebruiken. Dobber en relax op het water of gebruik de boot voor een intensiever vis avontuur De opblaasboten zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Op zoek naar een opblaasboot met een bepaald budget?

Indien je een beperkt budget hebt of een opblaasboot voor een specifiek bedrag zoekt heeft Baxrecreatieshop.nl de oplossing. Filter het aanbod eenvoudig op prijs met behulp van de filterfunctie van de webshop. Zo zoek je doelgericht naar producten die binnen je budget passen. Op zoek naar andere scherpe aanbiedingen? Neem snel een kijkje.

Op zoek naar iets anders dan een opblaasboot?

Naast een opblaasboot

vind je ook nog een ander type boten. Ga bijvoorbeeld een lekker stukje kajakken in een splinternieuwe kajak. Afhankelijk van je doeleinden zijn er verschillende boten binnen het assortiment van Baxrecreatieshop.nl. Daarnaast verkopen wij nog veel meer kampeer artikelen, zoals tenten en slaapzakken.

Heb je nog vragen over de aanschaf van een opblaasboot?

Indien je nog met vragen zit over de aanschaf van een opblaasboot, kan je deze gerust stellen. Ons personeel staat klaar om al jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Het stellen van vragen werkt heel simpel, stuur een berichtje via onze website of neem telefonisch contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31(0) 497 572 085. Ben je voorstander van persoonlijk advies en contact? Breng dan een bezoek aan onze vestiging in Bergeijk. Neem direct een kijkje in onze showroom van 20.000 m2 vol kampeer artikelen.