Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Opblaasboten

Roeien met een roeiboot

Bent u graag een actieve vakantieganger tijdens uw kampeervakantie? Dan is een roeiboot misschien wel iets voor u. Zeker wanneer u kinderen heeft is een roeiboot een absolute toevoeging aan uw vakantie. Het grote voordeel van de roeiboten van de Kampeerwinkel is dat ze allemaal opblaasbaar zijn en u uw roeiboot dus overal moeiteloos mee naartoe kunt nemen. Of u nu gaat kamperen of op vliegvakantie gaat, de mogelijkheden met een roeiboot zijn eindeloos. Geniet samen volop van uw vakantie en maak plezier met het gebruik van een roeiboot!

Uitgebreid assortiment roeiboot

Hier kunt u terecht voor een breed aanbod wanneer u opzoek bent naar een nieuwe roeiboot. Ook wanneer u hier niet naar opzoek bent zult u versteld staan van het plezier dat u kunt beleven met een roeiboot. De volgende modellen zijn verkrijgbaar:

Naast bovenstaande modellen rijkt het assortiment nog vele malen verder. Niet alleen bent u hier op de juiste plek voor een mooie roeiboot, ook allerlei andere kampeer benodigdheden kunt u hier terugvinden voor een aantrekkelijke prijs.

Onmisbare benodigdheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan eens onze website en laat u verrassen door de volgende categorieën:


Heeft u vragen of opmerkingen over de huidige producten in het assortiment? Neem dan eens contact met ons op. We zijn een onderdeel van Bax recreatieshop, dé specialist in Nederland op gebied van buitenrecreatie. Door de bundeling van verschillende sites is er een showroom beschikbaar waar u al onze producten terug kunt vinden. Wilt u dus voordat u een bestelling plaatst de producten eens van dichtbij bekijken? Kom ons dan een bezoekje brengen!