Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Sevylor Hudson

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Sevylor Hudson

De Sevylor Hudson is een echte gezins opblaasboot. De Sevy Hudson is gemaakt voor 3 personen, namelijk 2 volwassenen en 1 kind. Deze opblaasboot is ideaal voor mensen die net beginnen met varen en kajakken, maar is ook erg geschikt voor de meer ervaren kayakker. Ga lekker varen met de Sevylor Hudson in de Ardennen of de Dordogne! Ontdek op Baxrecreatieshop.nl waarom de Sevylor Hudson de juiste boot voor u is!

Kenmerken Sevylor Hudson

De Sevylor Hudson is kenmerkend door zijn robuuste uiterlijk. Dit robuuste uiterlijk zorgt ervoor dat de boot erg breed is. Hierdoor is de Sevylor Hudson erg stabiel en kan die bijna niet omslaan. Door de afneembare vinnen is de Seyvlor Hudson ondanks zijn breedte ook erg wendbaar! Sevylor Hudson is erg ruim waardoor u makkelijk met 3 personen in de boot kan zitten. Daarnaast heeft de boot ook 3 opblaasbare stoelen die zorgen voor voldoende steun tijdens het varen. Zo wordt u veel minder snel moe en voorkomt het blessures tijdens het varen. De stoel zijn ook verstelbaar. Zo kunt de stoel precies naar wens instellen. Het zorgt voor de beste vaarervaring!

Materiaal Sevylor Hudson

Sevylor staat al jaar en dag bekend om hun top kwaliteit aan opblaasbare boten. De Sevylor Hudson heeft twee lagen van verschillende materialen. De luchtkamers van de Sevylor Hudson zijn gemaakt van Heavy Duty PVC. Dit zorgt ervoor dat de Sevylor Hudson niet zomaar lek kan gaan en ook kan varen op snelstromende wateren. De buiten laag is gemaakt van een stevig canvas gemaakt van PVC. Dit geeft de boot extra bescherming tijdens het varen.

Op zoek naar een andere boot?

Op Baxrecreatieshop.nl vindt u ook vele andere boten van het merk Sevylor. Wij hebben bijvoorbeeld ook de Colorado en Adventure in ons assortiment. Heeft u vragen over de Sevylor Hudson? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek ons showroom in Bergeijk! Onze medewerkers staan altijd voor u klaar!