Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Peddels & Accessoires

Onmisbare peddels

Wanneer u het water opgaat zijn peddels onmisbaar. Of u nu gaat varen met een kajak of een roeiboot, zonder peddels komt u niet ver. Bij de Kampeerwinkel kunt u terecht voor verschillende soorten peddels die passen bij de manier van varen waar u voor kiest. Tevens zijn er allerlei andere accessoires verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs. Heeft u al eens rondgekeken op onze website? Bekijk snel onze website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Ruime keuze

Bij de Kampeerwinkel zit u goed als u opzoekt bent naar één specialist voor al uw kampeer benodigdheden. Niet alleen voor nieuwe peddels maar ook voor al uw andere kampeerspullen. Wanneer u onze website bezoekt kunt u een keuze maken uit de volgende categorieën:


Peddels voor een aantrekkelijke prijs

Net als veel andere producten, zijn er peddels verkrijgbaar voor een lagere en hogere prijs. Het verschil in prijs geeft in dit geval de kwaliteit van het product weer. Hier vindt u peddels die perfect passen bij een bepaalde boot, maar ook universele peddels die bij elke boot passen. Ideaal wanneer u al in het bezit bent van een mooie boot en opzoek bent naar een set goede peddels. Ook zijn er peddels verkrijgbaar die perfect past bij de Sevylor KC-COMPACT 215 die zowel voor het kajakken als kanoën ideaal van pas komt. Deze peddel is namelijk zo ontworpen dat deze uit losse delen bestaat en in elkaar gezet kan worden. Zo kunt u ervoor kiezen één grote peddel te maken voor een kajak, of een dubbele peddel voor de kano.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag een handje verder. Samen zoeken we naar de perfecte oplossing bij de Kampeerwinkel!