Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Sportboten

Trainen met een sportboot

Niet iedereen maakt gebruik van een sportboot, deze is weggelegd voor mensen die weten hoe ze er mee om moeten gaan. Op vakantie gaan met een sportboot is voor de actievelingen weggelegd. Bent u een actief persoon en opzoek naar een mooie nieuwe sportboot? Dan bent u bij de Kampeerwinkel op de juiste plek. Hier vindt u een mooi aanbod voor een nieuwe sportboot, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het voordeel van een sportboot van de Kampeerwinkel is dat deze opblaasbaar is en u deze overal mee naartoe kunt nemen. Ideaal wanneer u op familie vakantie gaat en toch een dagje graag actief wilt doorbrengen.

Opblaas sportboot

Zoals aangegeven zijn alle sportboten die u bij de Kampeerwinkel terug vindt opblaasbaar. Dit wil niet zeggen dat de kwaliteit van het product hiermee daalt. Sterker nog, doordat het materiaal niet altijd buiten ligt maar u het makkelijk op kunt bergen, gaat deze sportboot langer mee dan u gewend bent. Neem bijvoorbeeld de SuperCaravelle serie. Deze serie bestaat uit een drietal lichtgewicht oppompboten die allen makkelijk te hanteren zijn. Tevens is deze sportboot geschikt voor gebruik met een buitenboord motor. Ideaal dus!

Mochten de sportboten uit de SuperCaravelle niet zijn wat u zoekt, dan is de Sevylor Hudson Opblaasboot welicht iets voor u!

Sportboot online bestellen

Online een sportboot bestellen dat doet u natuurlijk bij de Kampeerwinkel. Wij staan garant voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wilt u ook niet langer teveel betalen? Maak dan gebruik van ons online bestel systeem. Wilt u graag uw boot eerst eens van dichtbij bekijken voordat u een bestelling plaatst? Breng ons dan eens een bezoekje in onze showroom in Bergeijk. Hier vindt u 20.000 m2 oppervlakte waar we het gehele assortiment voor u klaar hebben staan. De Kampeerwinkel is een onderdeel van Bax recreatieshop en daarmee één van de grootste aanbieders van Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan eens contact met ons op tijdens kantooruren. U kunt ons bellen via +31 (0)497 572 085 of stuur ons een bericht via de website.

Sportboten

Bax recreatieshop biedt u een veelzijdig assortiment aan sportboten aan. Als u van plan bent op een wilde water vakantie te gaan, dan kan één van de sportboten van Bax niet ontbreken. Maar zoals u misschien wel eens meegemaakt heeft, zijn niet alle boten gemaakt voor wild water avonturen.

Veel mensen, misschien u ook wel, hebben geprobeerd met een roeiboot het wild water te lijf te gaan. Binnen de kortste keren komt de boot langs een scherpe rots, waardoor het avontuur al snel eindigt al drijvend met uw zwemvest in de rivier. Heeft u dus plannen om te gaan varen in wildwater? Koop dan één van de vele sportboten die aangeboden worden, en blijf niet in de illusie dat u drijvende blijft met een recreatie bootje.

Belangrijk bij het kiezen uit verschillende soorten sportboten, is het aantal personen waarmee u wilt varen. Bax recreatieshop biedt u 2 en 3 persoons sportboten aan waarmee u dus ook met het gezin kan varen. Bent u slechts met twee personen, en wilt u veel bagage meenemen? Dan is het misschien toch verstandig een driepersoons sportboot aan te schaffen. Natuurlijk is het meest effectieve, als u bij ons in de showroom komt kijken. Zo kunt u gemakkelijker aanvoelen welke sportboten het beste bij u passen qua lengte en ruimte.

Een belangrijk voordeel van sportboten, is het feit dat deze over meerdere luchtkamers beschikt. Hiermee kan worden voorkomen, dat wanneer een deel van de boot zo is beschadigd dat hij lekt raakt, niet heel de boot leeg loopt. Dus hoe meer luchtkamers hoe stabieler uw boot blijft bij beschadiging.

Geïnteresseerd geraakt in sportboten?

Kom lang bij onze showroom, en test en bekijk ons ruime assortiment sportboten en andere opblaasboten. Als u vragen heeft over sportboten, of opzoek bent naar ander persoonlijk advies, kunt u altijd contact opnemen via de mail, telefoon of chat op onze website!