Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Visboten

Met de visboot op vakantie

Als vis liefhebber wilt u het liefste altijd de mogelijkheid hebben om uw visboot bij de hand te hebben. Liefhebbers van vis geven aan dat vissen niet alleen om de vis zelf gaat, maar juist om de sport erachter en de rust die het met zich meeneemt. Tijdens uw vakantie is het meenemen van een visboot dus een ideaal idee. In de meeste gevallen is het meenemen van een visboot onmogelijk. Allereerst omdat u tijdens een autovakantie hiervoor een aanhanger moet regelen maar ook omdat het gewoonweg teveel moeite kost. Om dit probleem te verhelpen hebben wij de ideale oplossing voor u, de opblaasbare visboot.

Huidig assortiment

Op dit moment zijn er twee varianten visboot opgenomen in het assortiment. Te beginnen met de Sevylor HF250 Fish Hunter die u nu kunt bestellen met korting. Deze visboot beschikt over alle eigenschappen die een opblaasbare visboot moet hebben. Hij is gemaakt van zeer sterk materiaal waar ook gelet is op duurzaamheid. De mogelijkheid bestaat om aan deze visboot een elektromotor te bevestigen doordat de boot beschikt over meerdere fittingen. Daarnaast hebben we in het assortiment de visboot Sevylor HF280 Fish Hunter Opblaasboot. Deze boot is tevens verkrijgbaar met korting en is ideaal om mee te gaan vissen met het hele gezin.

Vraag en antwoord

Heeft u vragen over een visboot uit ons assortiment? Neem dan eens contact met ons op! De Kampeerwinkel is een onderdeel van Bax recreatieshop. De grootste recreatiewinkel van Nederland. Onze klantenservice zit graag voor u klaar om u verder te helpen. Bent u opzoek naar andere kampeerartikelen? Bezoek dan eens onze showroom. In Bergeijk vindt u een 20.000 m2 grote ruimte met hierin alle producten. Zo kunt u eerst eens een kijkje nemen voordat u online een bestelling plaatst. We zien u graag verschijnen, de koffie staat klaar!