Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Kampeer Artikelen

Kampeerartikelen

Bestel al uw kampeerartikelen op De-Kampeerwinkel.com. Wij bieden de beste kampeerartikelen tegen fantastische prijzen. In deze sectie vindt u de volgende soorten kampeerartikelen:

In de kantlijn vindt u dit totaaloverzicht terug. Klikt u op een van deze producten, dan komt u bij die specifieke kampeer artikelen uit. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om de kampeerartikelen te filteren op merk en op prijs. Daarnaast, om u extra van dienst te zijn, onderhouden wij ook een speciale website louter voor kampeerartikelen: Kampeerartikelenshop.com.

Uw inbreng stellen wij op prijs

Als specialist in kampeerartikelen weten wij alles over kamperen en wat u daarvoor nodig hebt. Echter, wij waarderen altijd de inbreng van onze bezoekers. Bent u op zoek naar bepaalde kampeerartikelen, maar kunt deze niet terug vinden? Meld het ons en wij komen u tegemoet. Daarnaast staan wij altijd open voor nieuwe ideeën om onze webshop en onze prachtige showroom van 20.000 m2 in Bergeijk, te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.

Service bij uw kampeer artikelen

Bestelt u kampeer artikelen online bij ons? Dan kunt u uitgaan van de beste service online. Wij streven er naar om al uw producten binnen drie dagen te leveren. Daarnaast zorgen we er voor dat u altijd voor uw kampeerartikelen veilig online kunt betalen. Bovendien hebben wij een uitstekende klantenservice die u helpt met al uw vragen voor, tijdens en na een bestelling. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)497 572 085 van maandag tot en met vrijdag op kantooruren. Een berichtje sturen over uw kampeerartikelen kan natuurlijk altijd. Op De-kampeerwinkel.com vindt u de beste kampeerartikelen die u niet kan missen!

Al je kampeer artikelen haal je bij Baxrecreatieshop.nl

Kamperen is niks zonder de juiste kampeer artikelen. Gelukkig vind je eenvoudig alle benodigde kampeer artikelen bij Baxrecreatieshop.nl. Ga goed uitgerust op vakantie met de kwalitatieve producten uit ons assortiment bestaande uit honderden producten. Maak jouw kampeer ervaring compleet!

Diverse soorten kampeer artikelen

In onze showroom van 20.000 m² vind je een breed scala aan kampeer artikelen. Topmerken als Outwell, Nomad en Coleman staan garant voor goede en betrouwbare kwaliteit. Je vindt de volgende artikelen binnen ons assortiment:

Dit is slechts een gedeelte van ons uitgebreide assortiment. Ons volledige assortiment kampeer artikelen vind je online. Wil je producten graag in het echt zien? Kom dan gerust een langs bij onze vestiging in Bergeijk! Bekijk onze producten van dichtbij en ervaar het kampeer gevoel.

Kampeer artikelen aanschaffen met de juiste voorwaarden

Bij de aanschaf van kampeer artikelen geniet je bij Baxrecreatieshop.nl van goede voorwaarden. Niet tevreden over je kampeer artikelen? Het is mogelijk om de door jouw aangekochte artikelen binnen 14 dagen te retourneren. Betaal je producten gemakkelijk en veilig online met iDeal of je creditcard. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, producten en algemene informatie van Baxrecreatieshop.nl? Neem dan een kijkje op onze social media kanalen. Wij zijn actief op Facebook, Twitter en Youtube. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op eenvoudige wijze up to date!

Deskundig advies bij het aanschaffen van juiste kampeer artikelen

Onze kampeer experts staan klaar om u te helpen met het aanschaffen van de juiste kampeer artikelen. Er kan op verschillende manieren contact met onze medewerkers opgenomen worden. Zo is het mogelijk om een berichtje te sturen via onze site. Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar op +31(0) 497 572 085. Meer behoefte aan persoonlijk contact voor het aanschaffen van kampeer artikelen? Wij staan je graag te woord bij onze vestiging in Bergeijk.