Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Luchtbedden

Comfortabel luchtbed

Tijdens uw vakantie wilt u goed overnachten door middel van een luchtbed. Een luchtbed is de ideale oplossing voor een comfortabele overnachting tijdens het kamperen. Er zijn verschillende varianten beschikbaar met allemaal hun eigen kenmerk. Bij de Kampeerwinkel kunt u kiezen voor een luchtbed van de volgende merken:

Betaalbaar luchtbed van goede kwaliteit

Voorop staat dat een luchtbed van goede kwaliteit moet zijn wanneer u gaat kamperen. Door de samenwerking met goede leveranciers kan deze kwaliteit gewaarborgd worden. Doordat er rechtstreeks wordt samengewerkt met leveranciers kunnen wij een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden. Deze prijs voor een luchtbed ligt vele malen lager dan u gewend bent uit een fysieke winkel. Hier bij de Kampeerwinkel vindt u luchtbedden in allerlei verschillende vormen, maten en kleuren. Zowel een eenpersoons- als een tweepersoons luchtbed is opgenomen in het uitgebreide assortiment.

Accessoires

Niet elk luchtbed heeft accessoires nodig, maar een groot deel uit het assortiment wel. Denk hierbij aan een krachtige pomp die u niet mag vergeten mee te nemen. Zo kunt u uw bed goed oppompen. Pompen zijn verkrijgbaar in handpomp maar ook als elektrische pomp wat u veel tijd en vooral moeite bespaard. Op onze website vindt u een mooi overzicht van alle beschikbare modellen. Neem hier eens een kijkje en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Vraag en antwoord

Heeft u vragen over een luchtbed in het assortiment? Wilt u weten welk model u het beste kunt kiezen voor optimaal gebruik? Neem dan eens contact met ons op via de klantenservice. U kunt ons bereiken op werkdagen en hier een gepast advies op maat verwachten. Samen wordt er gekeken naar uw situatie en kunt u kiezen voor een ideale match. Bent u niet opzoek naar een luchtbed maar wel benieuwd naar de rest van het assortiment? Ook dan kunt u vrijblijvend informatie opvragen.