Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Campingaz

Campingaz kampeerartikelen

Met Campingaz zit je goed! Wanneer je op vakantie gaat moet je aan een hele hoop dingen denken voordat je vertrekt. Om te zorgen dat jouw vakantie een succes wordt is het belangrijk goed voorbereid te zijn. Campingaz heeft speciaal voor jou een assortiment ontwikkeld waarmee ze zorgen dat alles wat jij nodig hebt er is. Zo heeft campingaz het gereedschap om bijvoorbeeld een lekkere maaltijd te maken, maar ze hebben nog veel meer! Campingaz heeft een zeer breed assortiment aan kampeer artikelen een outdoor producten en dat met de kwaliteit die je thuis bent gewend.

Campingaz producten

Bij De-kampeerwinkel bent u er van verzekerd dat u de beste producten vindt. Daarom vind je hier ook ons assortiment aan Campingaz producten. Dit merk is wereldwijd bekend en wordt hoog aangeschreven door verschillende producenten. Het Assortiment bestaat uit:

Gasflessen

Gasflessen is waar Campingaz het meest bekend om is geworden. Deze gasflessen verzekeren je ook in de natuur van luxe. De gasflessen van Campingaz verschillen van lichtgewicht tot fornuisachtige kooktoestellen. Als het gaat om veiligheid en efficiënt dan ligt campingaz hier zeer voor op de andere merken.

Campingaz Barbecues

Ook voor barbecues bent u bij Campingaz op het goede adres. Met alle jaren ervaring die ze hebben is Campingaz zo ver ontwikkeld dat ze het u makkelijk hebben gemaakt. Hierbij kun je denken aan barbecues met een elektronische ontsteking, maar ook extra ruimte en bakjes voor het vet opvangen. Daarnaast zijn deze barbecues zo ontwikkeld dat er bijna geen onderhoud aan gedaan hoeft te worden. Bij De-kampeerwinkel vindt u een mooie collectie barbecues van Campingaz, maar ook vooraccessoires bent u hier op het goede adres.

Campingaz Kookstellen

Het is onvermijdelijk op vakantie en niet geheel ongewenst om lekker voor jezelf je het gezin te koken op de camping. Campingaz heeft aan u gedacht en heeft een uitgebreid assortiment kooktoestellen die het koken gemakkelijk voor u maken! Hierdoor kunt u in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel krijgen. Er zijn verschillende modellen verkrijgen variërend van lichtgewicht tot grotere. Afhankelijk van uw reisgezelschap kunt u kijken wat het beste bij u past! Daarnaast staan de kooktoestellen van Campingaz garant voor een hoge veiligheid en betrouwbaarheid.

Campingaz Verlichting

Wilt u het later op de avond gezellig maken, dan heeft Campingaz daar de perfecte oplossing voor. Campingaz heeft een groot assortiment aan onder andere gaslampen waarmee u als het donker begint te worden alles mooi kunt verlichten. Omdat het asoortiment van Campingaz redelijk uitgebreid is bent u er van verzekerd dat er ook wel iets voor u tussen zit.

Campingaz bij De-kampeerwinkel

Bent u op zoek naar een complete uitrusting voor uw kampeertrip, bekijk dan ook eens onze assortiment aan: Luchtbedden, slaapzakken en tenten. Bij De-kampeerwinkel bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit producten!