Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Cocoon

Cocoon Online

Op zoek naar een nieuwe slaapzak? Cocoon is hét slaapzakken merk. Cocoon bestaat al jaren en dat zie je direct terug in de slaapzakken. Sinds 1989 bestaat Cocoon al en is ontwikkeld door de oprichter van Design Salt. Sinds dat jaar is Cocoon dagelijks bezig met het verbeteren van hun slaapzakken. Slaapzakken zijn er tegenwoordig te verkrijgen in enorm verschillende kleuren, maten en stoffen. De slaapzakken van Cocoon zijn ontwikkeld met vele functionele voordelen en zijn ideaal voor elke type reis. De slaapzakken van Cocoon staan al jaren bekend om het comfort en warmte. U kunt bij ons slaapzakken voor één persoon maar ook voor meerdere vinden. Op die manier is een overnachting met jou geliefde alleen nog maar romantischer en knusser. De slaapzakken van Cocoon zijn niet alleen gemaakt van een hoge kwaliteit materiaal, maar zijn ook nog eens erg scherp geprijsd. Ook voor andere kampeer artikelen kunt u bij ons terecht, bekijk ook eens:

slaapzakken van Cocoon

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan reis slaapzakken, fleece slaapzakken en één of twee persoonsslaapzakken. Door het ruime assortiment van Cocoon bent u er van verzekerd dat er ook voor u iets tussen zit. Slaapzakken van Cocoon zijn zelfs in de meest extreme weersomstandigheden nog warm en comfortabel. Cocoon staat dan ook niet voor niets bekend om zijn hoge kwaliteit.

Reisdekens van Cocoon

Bij ons kunt u naast slaapzakken ook terecht voor Coccon reisdekens. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stoffen. Zo zijn er stoffen bij die meer geschikt zijn voor de zomer en andere weer voor de winter. Deze dekens van Cocoon zorgen voor wat extra comfort als u aan het kamperen bent. Daarnaast kunt u bij ons ook een bijpassend kussen er bij zoeken. Zo heeft u meteen de hele uitrusting bij elkaar.

Cocoon Service

Bent u naast een slaapzak van Cocoon op zoek naar andere kampeer artikelen dan bent u op het juiste adres. Bij De-kampeerwinkel vind u naast de slaapzakken ook alle andere benodigdheden. Wilt u meer weten? Kijk dan gerust eens rond op onze website.