Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Coleman

Coleman online

Coleman is er speciaal voor u en heeft ook een passie voor het buitenleven. Het assortiment van Coleman is geïnspireerd op de natuur waardoor het perfect aansluit op uw avontuur. Mer jarenlange ervaring en passie voor outdoor maakt coleman al jaren een zeer breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande producten. Coleman heeft voor iedereen wel wat in hun assortiment. Bij ons bent u op het juiste adres als het gaat om Coleman, wij hebben een zeer uitgebreid assortiment.

Coleman geschiedenis

Coleman is in 1902 opgericht door Williem Coffin Coleman. Hij is destijds bekend geworden om zijn kerosine lantaarns welke nog steeds één van de bekendste producten is van Coleman. Tegenwoordig maakt men echter gebruik van wit gas en propaan zodat het beter is voor het milieu. De lampen van Coleman zijn ideaal voor de donkere avonden, dit komt door het witte licht dat het afstraalt.

Coleman assortiment

Het assortiment van Coleman bestaat niet alleen maar uit lantaarns gelukkig. In de loop van tijd heeft Coleman haar assortiment uitgebreid met outdoor equipment. Alle producten van Coleman zijn van een hoge kwaliteit maar zijn ook duurzaam en bevatten vaak die nieuwste technologieën. Bij ons kunt u ook terecht voor Coleman tenten die geschikt zijn voor elk weertype en zeer voordelig geprijsd zijn. Wat het ook is waar u naar toe op avontuur gaat, Coleman heeft wat u nodig heeft. Maar naast tenten bent u bij ons ook aan het goede adres voor:

De kampeerartikelen van Coleman staan garant voor stevigheid, maar ook comfort, functionaliteit en duurzaamheid. Ook de luchtbedden zijn voor hoge kwaliteit. Deze zijn gemaakt voor een heerlijk comfort en gebruiksgemak. Zo kan je ze snel opblazen maar ook weer snel opbergen. Slapen in de buitenlucht gaat echter niet zonder slaapzak, ook daar heeft Coleman aan gedacht. De slaapzakken zijn lekker zacht en zorgen dat u lekker warm blijft als het koud is.

Coleman service

Wilt u meer weten over de producten van Coleman, neem dan gerust contact met ons op en wij voorzien u van informatie omtrent uw vraag. Daarnaast vindt u op onze website een aantal tips, dit zijn producten die door ons zijn uitgekozen als aanrader voor u!