Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Defa

Defa online

Defa is er speciaal voor u en als het gaat om luxe heeft u aan Defa de juiste. Het assortiment van Defa is geïnspireerd op gebruiksgemak waardoor het perfect aansluit op uw ‘luxe’ kampeerervaring. Met jarenlange ervaring en passie voor outdoor luxe maakt Defa al jaren een zeer breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande producten. Defa heeft voor iedereen wel wat in hun assortiment. Bij ons bent u op het juiste adres als het gaat om Defa, wij hebben een zeer uitgebreid assortiment.

Defa geschiedenis

Defa 25 jaar geleden opgericht door Ed Gerritsen. Hij is destijds bekend geworden om zijn zitkussens en autoaccessoires. Tegenwoordig maakt Deze verschillend camping meubilair en matrassen. De producten van Defa staan garant voor hoge kwaliteit, met een zeer elegante uitstraling.

Defa assortiment

Het assortiment van Defa bestaat niet alleen maar uit zitkussens gelukkig. In de loop van tijd heeft Defa haar assortiment uitgebreid met camping meubilair. Alle producten van Defa zijn van een hoge kwaliteit maar zijn ook duurzaam en bevatten vaak die nieuwste innovaties. Bij ons kunt u ook terecht voor Defa accessoires die geschikt zijn om uw meubilair weer compleet te maken. Wat het ook is waar u naar toe op avontuur gaat, Defa heeft voorziet u in de luxe. Maar naast accessoires bent u bij ons ook aan het goede adres voor:

De kampeerartikelen van Defa staan garant voor stevigheid, maar ook functionaliteit en duurzaamheid. De tafels zijn voor hoge kwaliteit. Deze zijn gemaakt met een elegante uitstraling en hoog gebruiksgemak. Zo kan je ze snel inklappen maar ook weer snel opzetten. Meer ruimte nodig om uw spullen op te bergen, ook daar heeft Defa aan gedacht. De opbergkasten zijn ruim en zorgen dat u eenvoudig en netjes al uw spulletjes kunt opbergen.

Defa service

Wilt u meer weten over de producten van Defa, neem dan gerust contact met ons op en wij voorzien u van informatie omtrent uw vraag. Daarnaast vindt u op onze website een aantal tips, dit zijn producten die door ons zijn uitgekozen als aanrader voor u! Daarnaast kunt u ook gebruik maken van diverse acties.