Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Doréma

Doréma online

Doréma is de specialist als het gaat om voortenten en heeft een zeer ruim assortiment voortenten, luifels en accessoires. Bij ons bent u dan ook op het goede adres als u op zoek bent naar kampeer artikelen.

Doréma geschiedenis

Doréma is sinds het jaar 1987 een specialist in complete caravan voortenten en luifels. De tenten worden ontworpen en gemaakt van topkwaliteit, welke geschikt zijn voor alle gangbare caravan modellen. De voortenten worden gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en worden verwerkt tot duurzame en gebruiksvriendelijke producten. Daarnaast zijn alle tenten voorzien van een Doréma kwaliteit certificaat.

Doréma assortiment

Het assortiment van Doréma bestaat uit diverse voortent en luifel artikelen en zijn geschikt voor alle gangbare caravans. Alle producten van Doréma zijn van een hoge kwaliteit maar zijn ook duurzaam en bevatten vaak die nieuwste innovaties. Bij ons kunt u ook terecht voor Doréma accessoires die geschikt zijn om uw voortent of luifel weer compleet te maken. Wat het ook is waar u naar toe op avontuur gaat, Doréma is er voor u. Maar naast accessoires bent u bij ons ook aan het goede adres voor andere merken en artikelen als:

De kampeerartikelen van Doréma staan garant voor stevigheid, maar ook functionaliteit en duurzaamheid. De tenten zijn voor hoge kwaliteit. Zelfs in de meest slechte omstandigheden kunt u kamperen door bijvoorbeeld de stormbanden van Doréma. De framespanner is daarnaast enorm handig om zonder al te veel moeite de tentstokken op de juiste manier af te stellen.

Doréma service

Wilt u meer weten over de producten van Doréma, neem dan gerust contact met ons op en wij voorzien u van informatie omtrent uw vraag. Daarnaast vindt u op onze website een aantal tips, dit zijn producten die door ons zijn uitgekozen als aanrader voor u!