Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

DWS Outdoor

DWS outdoor online

DWS outdoor is gespecialiseerd in allerlei soorten tenten en heeft een zeer ruim assortiment voortenten en luifels. Bij ons bent u dan ook op het juiste adres als u op zoek bent naar kampeer artikelen zoals een voortent of luifel.

DWS outdoor geschiedenis

DWS outdoor is vele jaren een echte specialist in caravan of kamper voortenten en luifels. De tenten worden ontworpen en gemaakt van topkwaliteit, welke geschikt zijn voor alle gangbare caravan modellen. De voortenten worden gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en worden verwerkt tot duurzame en gebruiksvriendelijke producten. Daarnaast bent u bij alle tenten verzekerd van een DWS outdoor hoge kwaliteit.

DWS outdoor assortiment

Het assortiment van DWS outdoor bestaat uit diverse voortent en luifel artikelen en zijn geschikt voor alle gangbare caravans en kampers. Alle producten van DWS outdoor zijn gemaakt van een hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze ook duurzaam geproduceerd en bevatten ze vaak die nieuwste innovaties. Bij ons kunt u ook terecht voor DWS outdoor accessoires die geschikt zijn om uw voortent of luifel weer compleet te maken. Wat het ook is waar u naar toe op avontuur gaat, DWS outdoor is er voor u. Maar naast de tenten van DWS bent u bij ons ook aan het juiste adres voor andere merken en artikelen als:

Met de kampeerartikelen van DWS outdoor staat u garant voor stevigheid, functionaliteit en duurzaamheid. De tenten zijn voor gemaakt van hoge kwaliteit. Zelfs in de meest extreme omstandigheden kunt u kamperen met de artikelen DWS outdoor. Met het windscherm bent u er daarnaast van verzekerd dat u lekker uit de wind kunt zitten..

DWS outdoor service

Wilt u meer weten over de producten van DWS outdoor, neem dan gerust contact met ons op en wij voorzien u van informatie omtrent uw vraag. Daarnaast vindt u op onze website een aantal tips, dit zijn producten die door ons zijn uitgekozen als aanrader voor u!

DWS Outdoor

Wanneer je besluit te gaan kamperen en op reis te gaan met uw tent, is het fijn als de tent aansluit op uw wensen. Het gevoel krijgen dat de tent is gemaakt door vakmensen die zelf weten wat een kampeerder nodig heeft. Uw tent is logisch opgebouwd en gemakkelijk op te zetten, zodat u in een handomdraai kunt gaan relaxen. Dan bent u bij DWS Outdoor aan het juiste adres! Het is namelijk ontwikkeld op basis van de ervaring die vele kampeerders gedeeld hebben.

De ervaring die terug te vinden is in de tenten is niet alleen daar in verwerkt. Ook de kampeeraccessoires en alle andere producten in het enorme assortiment van DWS Outdoor is op basis van ervaren kampeerders ontworpen. En dat is wel zo prettig als u even een tijdje rustig wilt genieten van de vakantie.

DWS Outdoor assortiment

U vind een uitgebreid assortiment aan kampeerartikelen bij DWS Outdoor. Dit start bij de tenten die zeer logisch zijn ontworpen, maar ook voor de verschillende kampeer accessoires die u bij ons allemaal in het assortiment terug vindt. De kennis van kamperen die terug te vinden is in het ontwerp van DWS Outdoor vind u in alle andere producten van DWS Outdoor terug. Bij DWS Outdoor hebben we het beste gezien van kamperen in binnen en buitenland, en weten daarom exact waar u als kampeerder behoefte aan heeft. Door het gebruik van de juiste materialen en scherpe details in het design probeert het merk ieder jaar u vakantie weer een stukje beter te maken. Een sterk voorbeeld hiervan is de Coleman Instant Screen.

DWS Outdoor bestellen

DWS Outdoor artikelen zijn gemakkelijk en veilig te bestellen bij Bax recreatieshop. Wanneer u nu bestelt ontvangt u, uw artikelen van DWS Outdoor binnen 2 werkdagen! Bestellingen vanaf €99, worden ook nog eens helemaal gratis verzonden! Mocht u nog vragen hebben over DWS Outdoor of andere artikelen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen per mail of per telefoon!