Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Exped

Exped online

Exped is er speciaal voor u en heeft ook een passie voor het buitenleven. Het assortiment van Exped is geïnspireerd op de natuur waardoor het perfect aansluit op uw avontuur. Mer jarenlange ervaring en passie voor outdoor maakt Exped al jaren een zeer breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande producten. Exped heeft voor iedereen wel wat in hun assortiment. Bij ons bent u op het juiste adres als het gaat om Exped, wij hebben een zeer uitgebreid assortiment.

Exped geschiedenis

Exped is in 1997 begonnen met het ontwerpen en produceren van outdoor en kampeer producten. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een wereldwijd begrip in de outdoor wereld. Als gevolg van constante ontwikkeling van haar producten, heeft Exped momenteel een selectie aan slaapmatten en slaapzakken ontworpen welke speciaal op de wens van de klant zijn afgestemd.

Exped assortiment

Het assortiment van Exped bestaat naast slaapzakken ook nog uit slaapmatten en diverse accessoires. Alle producten van Exped zijn van een hoge kwaliteit maar zijn ook duurzaam en bevatten vaak die nieuwste technologieën. Bij ons kunt u ook terecht voor Exped slaapzakken die geschikt zijn voor elk weertype en zeer voordelig geprijsd zijn. Wat het ook is waar u naar toe op avontuur gaat, Exped heeft wat u nodig heeft. Maar naast slaapzakken bent u bij ons ook aan het goede adres voor:

De kampeerartikelen van Exped staan garant voor stevigheid, maar ook comfort, functionaliteit en duurzaamheid. Ook de luchtbedden zijn voor hoge kwaliteit. Deze zijn gemaakt voor een heerlijk comfort en gebruiksgemak. Zo kan je ze snel opblazen maar ook weer snel opbergen. Slapen in de buitenlucht gaat echter niet zonder slaapzak, ook daar heeft Exped aan gedacht. De slaapzakken zijn lekker zacht en zorgen dat u lekker warm blijft als het koud is.

Exped service

Wilt u meer weten over de producten van Exped, neem dan gerust contact met ons op en wij voorzien u van informatie omtrent uw vraag. Daarnaast vindt u op onze website een aantal tips, dit zijn producten die door ons zijn uitgekozen als aanrader voor u!