Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

GreenCover

Greencover online

De tenttegels van GreenCover® zijn een puur Nederlandse uitvinding en is een echte innovatie van E-techno v.o.f. De GreenCover® grondtegels zijn tegels met een uitzonderlijk laag eigen gewicht en een stabiel en mooi uiterlijk. Met minder dan 2 kg per m² en slechts 2,5 cm hoog is de tegel gemakkelijk mee te nemen. Ook de afmetingen, 36 cm x 54 cm, zijn zodanig gekozen dat de tegels in een auto, camper, caravan of vouwwagen gemakkelijk in een draagtas op te bergen zijn.

Greencover klikprofiel

Het unieke klikprofiel zorgt ervoor dat ze gemakkelijk te leggen en uit elkaar te nemen zijn. Zowel in de lengte- als in de breedterichting zijn de tegels in diverse verbanden onderling aan elkaar te leggen. Met een handzaag zijn de tegels op maat te maken. De vele kleine openingen zorgen voor lucht en lichttoevoer naar het gras.

Greencover assortiment

De GreenCover® grondtegel bestaat uit een geëxpandeerde korrel van polypropyleen (EPP). Juist door deze toepassing is de tegel licht, flexibel, buigzaam en isolerend. De tegel is ook schokabsorberend en heeft een vorm herstellend vermogen. De toegepaste materialen zijn bestand tegen nagenoeg alle chemische invloeden. De tegels zijn gemakkelijk te reinigen en nemen geen vocht op.

Met de kampeerartikelen van Greencover staat u garant voor stevigheid, functionaliteit en duurzaamheid. De tenten zijn voor gemaakt van hoge kwaliteit. Zelfs in de meest extreme omstandigheden kunt u kamperen met de artikelen Greencover. Met het windscherm bent u er daarnaast van verzekerd dat u lekker uit de wind kunt zitten..

Greencover service

Wilt u meer weten over de producten van Greencover of andere kampeerartikelen, neem dan gerust contact met ons op en wij voorzien u van informatie omtrent uw vraag. Daarnaast vindt u op onze website een aantal tips, dit zijn producten die door ons zijn uitgekozen als aanrader voor u!