Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Helinox

Helinox

Wanneer je gaat kamperen en je met je geliefde of vrienden op reis gaat, vind je het fijn als je goede spullen hebt. Dat je het gevoel hebt dat je spullen gemaakt is door mensen die ook weleens hebben gekampeerd. Je kampeerspullen zitten logisch in elkaar, zijn makkelijk op te zetten en je hebt kan snel aan de slag met lekker niksen. Dan ben je bij Helinox aan het goede adres. Helinox is namelijk ontworpen na jarenlange ervaring. Die ervaring vind je niet alleen terug bij de stoelen van Helinox. Ook hun kampeeraccessoires en de rest van het enorme assortiment van de-kampeerwinkel.com is naar ervaring ontworpen. En dat is wel zo prettig als je wilt genieten van je vakantie.

Het assortiment van Helinox

Bij Helinox vindt je een uitgebreid assortiment aan kampeerartikelen. Dit begint bij de stoelen die ontzettend slim zijn ontworpen, maar ook andere kampeeraccessoires als tafels vind je gewoon in ons assortiment. De ervaring in de ontwerpen van Helinox vind je dan ook in alle verschillende artikelen terug. Bij Helinox hebben ze kaas gegeten van kamperen in het binnen- en het buiteland, en weten daarom precies waar jij als kampeerder op zit te wachten in je kampeerartikelen. Door het gebruik van de beste materialen en oog voor details in het design proberen ze bij Helinox elk jaar jouw vakantie nog beter te maken.

Bestellen bij Helinox

Artikelen bestellen van Helinox is uitzonderlijk makkelijk bij de-kampeerwinkel.com. Wanneer je nu bij Helinox bestelt ontvang je je artikelen van Helinox gewoon bij je thuis. En dat al binnen 2 werkdagen! Bestel je voor meer dan €99, dan is je verzending nog gratis ook. Liever zelf even kijken naar het uitgebreide Helinox assortiment? Dat is begrijpelijk. Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in de uitgebreide showroom van De-kamperwinkel.com. We zien je snel!