Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Human Comfort

Human Comfort

Human-Comfort is een zeer innovatief merk met kampeer- en reisartikelen. Het merk is in 2006 ontstaan in samenwerking met de verkopers van diverse kampeerspeciaalzaken. De klanten van deze winkels hebben vaak de beste ideeën zo is gebleken. Dit zijn immers de kampeerders die altijd genieten van hun vakantie en alle tijd hebben om na te denken over hoe zij deze tijd nog aangenamer kunnen maken.

Het merk Human Comfort

De naam zegt al genoeg; Human comfort staat voor comfort. Op kampeervakantie moet je net zo comfortabel kunnen slapen als thuis. De bedenkers van alle Human Comfort slaapmatten en slaapzakken hebben gedacht aan hoe het thuis is en proberen dat te benaderen. Ze zijn te verkrijgen in diverse maten en de slaapmatten zijn uit te breiden met lekker zachte matrashoezen, gevuld met extra foam. Dit zorgt voor het ultieme comfort.

Comfortabele luchtbedden

Human comfort biedt diverse slaapartikelen, zoals kussens, hoezen en slaapzakken. Toch staat Human Comfort het meest bekend om de diverse comfortabele en luxe luchtbedden en slaapmatten. Zo kan je heerlijk wegdromen op jouw vakantieadres. Dankzij het speciale ventiel loopt het luchtbed heel snel leeg en is het luchtbed zo weer opgeruimd. Zeer praktisch voor op vakantie of als je een logé hebt of als je snel wilt pakken.

Human Comfort matrashoezen

De verschillende matrashoezen van Human comfort passen naadloos bij de luchtbedden. Als je kiest voor een tweepersoons matrashoes, dan kan je van twee losse 1-persoons luchtbedden een zeer comfortabel 2-persoonsbed maken. De matrashoezen van Human Comfort zijn ook makkelijk te wassen en zijn eenvoudig vast te koppelend aan andere hoezen. De matrassen zijn gemaakt van dikke en zachte materialen waardoor de matrashoezen van dit merk ideaal voor mensen met die last hebben van hun rug. Dit komt omdat het extra comfort biedt. Kijk snel op De-kampeerwinkel.com!