Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Kampeer Diversen

Compleet op vakantie met kampeerspullen

Wie zich tijdens de kampeervakantie geen zorgen wil maken gaat goed voorbereid op vakantie. Een goede voorbereiding betekent dat u alle kampeerspullen in huis heeft en voor vertrek alleen nog uw spullen hoeft in te pakken. Toch is niet elke kampeerervaring voor iedereen hetzelfde en houdt de één van meer luxe dan de ander. De één heeft een caravan terwijl de ander graag gaat kamperen met een tent. De keuze is enorm wanneer u van kamperen houdt, één ding is zeker, kampeerspullen mogen niet ontbreken.

De Kampeerwinkel

Het assortiment van de Kampeerwinkel is uiteenlopend. Wanneer u uw kampeerspullen gaat aanschaffen doet u dat het liefste onder één dak in plaats van allerlei verschillende winkels te moeten afzoeken. Kampeerspullen zijn er in verschillende vormen en maten. Bij de Kampeerwinkel kunt u een keuze maken uit het volgende assortiment Kampeerspullen:

Kampeerspullen: de barbecue

De barbecue is één van de kampeerspullen die niet mag ontbreken tijdens uw vakantie. Wanneer u gaat reizen met een tent is een barbecue de ideale oplossing om uw eten te bereiden. Het is erg gezellig, praktisch en uw eten krijgt er een heerlijke smaak door. Heeft u al een barbecue en bent u erg benieuwd naar de rest van het assortiment? Bekijk dan eens onze website voor een goede impressie van het huidige assortiment kampeerspullen. Voor vragen over de kampeerspullen kunt u contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder. Alle kampeerspullen die u hier terug vindt, zijn zeer aantrekkelijk geprijsd doordat er groot kan worden ingekocht. Wilt u de producten eerst eens van dichtbij bekijken voordat u een bestelling plaatst? Breng ons dan eens een bezoekje in onze showroom in Bergrijk. We zien u graag verschijnen!