Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Kampeer Diversen

Compleet op vakantie met kampeerspullen

Wie zich tijdens de kampeervakantie geen zorgen wil maken gaat goed voorbereid op vakantie. Een goede voorbereiding betekent dat u alle kampeerspullen in huis heeft en voor vertrek alleen nog uw spullen hoeft in te pakken. Toch is niet elke kampeerervaring voor iedereen hetzelfde en houdt de één van meer luxe dan de ander. De één heeft een caravan terwijl de ander graag gaat kamperen met een tent. De keuze is enorm wanneer u van kamperen houdt, één ding is zeker, kampeerspullen mogen niet ontbreken.

De Kampeerwinkel

Het assortiment van de Kampeerwinkel is uiteenlopend. Wanneer u uw kampeerspullen gaat aanschaffen doet u dat het liefste onder één dak in plaats van allerlei verschillende winkels te moeten afzoeken. Kampeerspullen zijn er in verschillende vormen en maten. Bij de Kampeerwinkel kunt u een keuze maken uit het volgende assortiment Kampeerspullen:

Kampeerspullen: de barbecue

De barbecue is één van de kampeerspullen die niet mag ontbreken tijdens uw vakantie. Wanneer u gaat reizen met een tent is een barbecue de ideale oplossing om uw eten te bereiden. Het is erg gezellig, praktisch en uw eten krijgt er een heerlijke smaak door. Heeft u al een barbecue en bent u erg benieuwd naar de rest van het assortiment? Bekijk dan eens onze website voor een goede impressie van het huidige assortiment kampeerspullen. Voor vragen over de kampeerspullen kunt u contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder. Alle kampeerspullen die u hier terug vindt, zijn zeer aantrekkelijk geprijsd doordat er groot kan worden ingekocht. Wilt u de producten eerst eens van dichtbij bekijken voordat u een bestelling plaatst? Breng ons dan eens een bezoekje in onze showroom in Bergrijk. We zien u graag verschijnen!

Kampeerartikelen

Kampeerartikelen zijn vaak onmisbaar als u op vakantie gaat op te kamperen. Of u nu een weekendje met de caravan naar Zeeland gaat, of met een tent drie weken gaat kamperen in Zuid-Frankrijk, kampeerartikelen komen altijd van pas. Kamperen is natuurlijk een heel andere vorm van op vakantie gaan, dan in bijvoorbeeld een hotel. In een hotel is alles al voor je geregeld en ben je voorzien in de benodigdheden die je nodig hebt om je vakantie door te komen. Bij een kampeervakantie is dit echter niet het geval. U dient zelf te zorgen voor eigen kampeerartikelen, maar in ruil daarvoor bent u wel dichter bij de natuur, en hebt u meer vrijheid.

Kampeerartikelen in ons assortiment

Wij hebben verschillende kampeerartikelen in ons assortiment. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

  • Stormzekeringen. Hiermee zorgt u ervoor dat uw tent stevig in de grond staat. Ook tijdens een storm zal uw tent blijven staan.
  • Elektrische pompen. Handig voor het oppompen van bijvoorbeeld luchtbedden of opblaasdieren. Dit scheelt u een hoop werk, en u hoeft zelf niet meer te hulp te schieten.
  • Tentschorten. Fijn om uw spullen te organiseren. Eenvoudig op te hangen in uw tent.
  • En nog veel meer kampeerartikelen!

Kampeerartikelen kopen bij Bax Recreatieshop

Een ruim assortiment aan kampeerartikelen kunt u eenvoudig en snel bestellen bij Bax Recreatieshop. Als u vandaag bestelt, zult u binnen twee werkdagen uw pakketje binnen hebben. Mocht uw bestelbedrag boven de 99 euro uitkomen, dan zijn de verzendkosten voor ons. Naast een divers aanbod aan kampeerartikelen, verkopen wij ook onder andere barbecues en tenten. Voor vragen of advies verwijzen we u naar onze klantenservice. U kunt ons bellen via +31(0) 497 572 085, of een fysieke winkel bezoeken. Wij zullen u graag te woord staan met onze kennis en ervaring.