Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Kampeer stoelen & tafels

Wat zijn kampeermeubels?

Kampeermeubels zijn gemaakt om u comfortabel te laten genieten van een verdiende vakantie. Na maanden hard werken kijken we altijd erg uit naar de vakantie. De één geniet van een hotel terwijl de ander het liefste de natuur induikt en geniet van een kampeeravontuur. Een groot deel van Nederland kiest vaak voor het laatste. Hier vinden ze complete rust en zijn ze er echt even tussenuit. Om uw kampeervakantie zo goed mogelijk te laten verlopen zijn er verschillende kampeermeubels die u daar in kunnen ondersteunen. Onder kampeermeubels verstaan we allerlei benodigdheden tijdens uw vakantie die goed van pas kunnen komen. Onder het kopje tuinmeubelen vindt u kampeermeubelen die mee op vakantie kunnen en bestand zijn tegen de buitenlucht.

Kampeermeubels voor extra comfort

Onder kampeermeubels kunnen we veel producten verstaan. Bij de Kampeerwinkel bent u op de juiste plek als u graag gaat kamperen met kwalitatief hoogwaardige kampeermeubels voor een aantrekkelijke prijs. De aanschaf van kampeermeubels kan soms hoog oplopen qua kosten en daar wil de Kampeerwinkel wat aan doen. Doordat er groot wordt ingekocht zult u dit merken in uw portemonnee. Hier kunt u dus voor hetzelfde geld meer producten aanschaffen waardoor uw kampeeravontuur wordt voorzien van nóg meer comfort.

Kampeermeubels online bestellen

Online uw kampeerbenodigdheden bestellen hoort helemaal bij deze tijd. Vanuit uw warme huiskamer kunt u een keuze maken voor de producten die het beste bij u passen. Bij de Kampeerwinkel kunt u profiteren van verschillende voordelen waaronder een snelle levering, uitstekende service en veilig online betalen. Wist u dan u ons ook een bezoek kunt brengen in de showroom in Bergeijk? Hier vindt u een groot oppervlakte aan kampeermeubels en tal van andere producten uit het assortiment. Wilt u voordat u online een bestelling plaatst eerst eens rondkijken? Bezoek dan onze showroom en neem eens plaats op onze kampeermeubels. Voor vragen kunt u één van onze medewerkers aanspreken en dan helpen wij u graag verder.

Kampeermeubels

Bax biedt u een groot assortiment kampeermeubels waarmee u veilig op vakantie kunt gaan. In onze showroom kunt u ze allemaal komen bekijken en uit testen zodat u de meest geschikte keuze kunt maken uit onze kampeermeubels.

De kampeerstoelen

Een van de bekendste kampeermeubels is natuurlijk de kampeerstoel. Kampeerstoelen zijn er van zeer luxe en comfortabele voor de echte campinggenieter tot de extreemlichte, kleine variant voor de echte backpack kampeerder. Kortom kan iedereen zijn hart ophalen bij Bax kampeermeubels met een zeer variërend assortiment. De verschillende varianten kampeermeubels zijn geschikt voor verschillende omgevingen, voor persoonlijk advies hiervoor kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Maar bedenk altijd, om te weten hoe een stoel echt zit, moet u er op gezeten hebben! Bezoek onze showroom om verschillende kampeermeubels en stoelen uit te testen.

De kampeertafels

Ook een kampeertafel is een niet te missen onderdeel onder de kampeermeubels. Zo biedt Bax u ook hier weer een ruim assortiment aan met voor iedereen een aansluitende kampeertafel. Zo zijn er kampeertafels voor de gezinnen de met 3 of meer personen op vakantie gaan, deze tafels zijn extra ruim wat iedereen de ruimte aan tafel geeft die hij of zij nodig heeft. Daar in tegen beschikt Bax ook over de compacte intieme twee persoonstafels voor de mensen die nog gezellig met zijn tweeën op avontuur gaan en geen grote kampeermeubels nodig hebben. Bij onze collecte kampeermeubels zit u altijd goed sinds we erg letten op de hitte en water bestendigheid van de tafels, sinds dit meubel onder de kampeermeubels het meeste moet weerstaan in de buitenlucht.

Kampeermeubels bij Baxrecreatieshop

Kortom kampeermeubels zijn een belangrijke aanschaf voordat u op vakantie gaat. Kijk dus naar de omgeving waar u op vakantie gaat, en vraag persoonlijk advies van ons personeel, zodat u bijpassend advies krijgt op uw situatie. Zo voorkomt u dat u straks een stoel besteld die eigenlijk niet bij u postuur past, of dat u met een van de zware kampeermeubels zit opgescheept in een steile omgeving! Daarnaast bieden wij uitstekende service en kunt u de producten altijd zien in onze 20.000 m² showroom. Hier vindt u verschillende kampeer artikelen, slaapzakken en zelfs ook tuinmeubels.