Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Koelen

Koelbox verkrijgbaar

Op vakantie gaan, dat doen we altijd met een koelbox. Een koelbox zorgt ervoor dat onze uitstapjes een stuk makkelijker worden en we niet meer hoeven nadenken over onze hapjes en drankjes die we niet koel kunnen houden. Niks is vervelender dan geen verkoeling bij te hebben op warme dagen of een biertje te moeten drinken die lauw is. De koelbox is hier de ideale oplossing voor! Al een hele tijd is de koelbox niet meer weg te denken uit ons bestaan. Overal waar we geen koelkast bij ons hebben lossen we dit probleem op met een koelbox, gevuld met koelelementen .

Kamperen met koelbox

Kamperen is één van de verschillende soorten vakanties waar u niet altijd stroom bij de hand heeft. Heerlijk met een tentje erop uit en genieten van de natuur. Sommigen gaan met een caravan op pad, maar wanneer u hier niet voor kiest kunt u niet op reis zonder koelbox. Bij de Kampeerwinkel zijn er verschillende soorten koelbox verkrijgbaar omdat niet iedereen dezelfde wensen en smaak heeft. Wat zijn de voordelen van deze verkoelende box? Zo kunt u op afstand uw boodschappen koel houden waardoor ze niet bederven en u alles weg kunt gooien. De meeste koelboxen zijn zo gemaakt dat ze boodschappen twee dagen goed kunnen houden. Een handige koelbox voor in uw voortent is de coleman 100 Qt Xtreme.

Koelbox bij de Kampeerwinkel

Bij de Kampeerwinkel kunt u terecht voor een breed assortiment koelboxen. Kies op onze website in welke prijscategorie u gaat zitten en kies het model dat het beste bij u past. Zo zijn er verschillende maten beschikbaar maar kunt u ook kiezen voor een koelbox met of zonder hendel. Heeft u vragen over onze koelboxen of bent u opzoek naar een ander product voor uw kampeeravontuur? Bij de Kampeerwinkel vindt u allerlei accessoires die u ondersteunen tijdens uw vakantie. Neem eens contact met ons op en wij helpen u graag verder!