Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Mobicool

Wat is Mobicool?

Mobicool bestaat sinds 1991 en daarna uitgegroeid tot één van de belangrijkste fabrikanten van koelbozen in Azië. Mobicool ontwerp, produceert en exporteert deze thermo-electrische, absorptie en compressor koelbozen door heel de wereld. Voor iedere omstandigheid heeft Mobicool wel een koelbox, van klein en compact tot krachtige vriescapaciteit en zelfs een combinatie van een compressor koelbox met thermo-elektrisch element. De koelboxen van Mobicool combineren kwaliteit en innovatie met een aantrekkelijke prijs en zijn te verkrijgen op De-kampeerwinkel.com. Mobicool is onderdeel van de Dometic Group.

Mobicool merk

Mobicool is een merk dat staat voor een zeer hoge kwaliteit en is speciaal voor de mensen die een klein beetje gemak willen op hun vakantie. Door de verschillende beschikbare modellen bent u er van overtuigd dat de juiste er tussen zit. Door de nieuwste innovaties bent u er van verzekerd dat uw producten goed koud blijven in deze koelboxen.

Mobicool tenten

Mobicool heeft veel diverse soorten koelboxen. Alle verschillende soorten van de koelboxen hebben hun eigen functies en voordelen. Mobicool koelboxen zijn speciaal gemaakt en ontwikkeld met een bepaald doel of voor een bepaalde doelgroep. Neem bijvoorbeeld de Mobicool T26 Elektrische koelbox, deze is erg gebruiksvriendelijk en zeer compact. Ook zijn deze koelboxen verzegeld met een in het deksel geplaatste ventilator. Mobicool koelboxen zijn er in veel verschillende soorten en maten, het is dus zeker de moeite waard om even op onze website te kijken: De-kampeerwinkel.com

Voordelen van Mobicool tenten

Mobicool koelboxen hebben een verschillende voordelen die u goed kunt gebruiken tijdens het kamperen. Denk bijvoorbeeld aan het ventilatiesysteem wat u in een aantal koelboxen kunt vinden. Deze ventilator zorgt ervoor dat er meer kou binnenkomt in uw koelbox en u dus alles beter koud blijft. Daarnaast bevatten alle koelbox en speciale handvatten waardoor het makkelijk is om deze koelboxen mee te nemen.

Wacht niet langer en bekijk welke kampeer artikelen uw voorkeur hebben!