Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
 • Veilig online betalen
 • Uitstekende service!
 • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Nomad

Nomad voor de beste kampeeruitrustingen!

Nomad tenten, rugzakken of slaapzakken met Nomad bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. De Zweedse fabrikant heeft haar producten ook met Nederland gedeeld en is gevestigd in Zevenaar. Echte ‘ free spirits’ hebben het merk gemaakt tot wat het vandaag de dag is: een producent van de beste kampeeruitrustingen en het grootste totaalassortiment om uw kampeervakantie tot een succes te maken. Nomad staat bekend om haar kampeerervaring en om de lichtgewicht, en toch betaalbare kampeer artikelen die zij op de markt brengt. Bij De-kampeerwinkel.com heeft u de keuze uit een groot assortiment van de beste kwaliteit!

Nomad artikelen

Bij De-kampeerwinkel.com ben je aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment aan Nomad artikelen, van tenten tot rugzakken. De volgende artikelen vindt u in onze webshop:

  • Tenten voor alle weersomstandigheden
  • Slaapzakken voor optimaal slaapcomfort
  • Slaapmatten met 3D-Polarsoft vulling
  • Rugzakken met veel opbergruimte
  • Ecologisch verantwoord

Nomad is zich erg bewust van de natuur om ons heen en vindt dat echt iedereen hiervan moet kunnen genieten. Daarom streven ze ernaar de natuur in stand te houden en haar zo min mogelijk te belasten tijdens het productieproces van bijvoorbeeld tenten en slaapzakken. Tijdens kampeervakanties wilt u natuurlijk genieten van al de natuur om u heen. Maar dan moet het groen in de wereld wel blijven bestaan natuurlijk! Daar draagt Nomad met haar tenten een steentje aan bij. En u ook wanneer u kiest voor dit merk tenten boven andere tenten en kampeer artikelen.

Nomad tenten kopen?

Kiest u voor een vakantie in de natuur, dan kiest u voor de beste Nomad tenten. Bij De-kampeerwinkel.com bekijkt u gemakkelijk alle diverse Nomad tenten en kiest u de Nomad tent die bij uw type vakantie past. Naast onze zeer scherpe prijzen profiteert u ook van onze goede service. Nomad tenten bestellen is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Haal uw producten vandaag nog in huis en ga goed voorbereid op uw welverdiende vakantie. Bekijk daarom het gehele assortiment en vul uw kampeeruitrusting aan met Nomad tenten en andere kampeer artikelen.