Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Oppompbare boten

Opblaasboot

Opblaasboot bij de Kampeerwinkel

Ook voor een opblaasboot zit u bij de Kampeerwinkel goed. Een opblaasboot is niet alleen leuk tijdverdrijf voor kleine kinderen, ook voor volwassenen zijn er opblaasboten beschikbaar. Wanneer u op vakantie gaat naar mooie raft gebieden kunt u niet vertrekken zonder een opblaasboot. Een opblaasboot geeft een nieuwe dimensie aan uw vakantie. Bekijk de omgeving eens vanaf het water in plaats vanaf het land. U zult zien dat dit een compleet andere manier van kijken is. Met een opblaasboot bepaalt u zelf het tempo en kunt u zo snel varen als u wilt. Wat denkt u van de opblaasboot Sevylor Hf280?

Bepaal uw eigen snelheid

Het voordeel van een opblaasboot is dat u zelf de snelheid kunt reguleren. Deze wordt niet aangedreven door een motor waardoor de ervaring op de water nog bijzonderder wordt. Geniet van de ultieme rust en hoor alleen het gespetter van het water. Met alleen een opblaasboot bent u er natuurlijk niet. De ervaring is pas compleet als u hier ook de benodigde accessoires voor aanschaft. Zo heeft u ten alle tijden peddels nodig maar is het ook erg handig om een waterdichte rugzak mee te nemen. Zelf de boodschappen meenemen en genieten van een heerlijke lunch, diep in de natuur.

Opblaasboot online bestellen

Een opblaasboot kunt makkelijk online bestellen bij de Kampeerwinkel. Vaak komen mensen er op het laatste moment achter dat ze toch graag een boot mee willen nemen en deze moet dan wel snel in huis zijn. Bij de Kampeerwinkel zit u daarvoor goed. Wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk thuis te leveren. Bekijk het assortiment vanuit uw comfortabele woning en kies het model dat het beste bij u past. Kunt u geen keuze maken en heeft u advies nodig? Neem dan eens contact met ons op. Onze experts in onder andere een opblaasboot zullen u verder helpen en u voorzien van een gepast advies op maat.

Opblaasboot

Een opblaasboot is heerlijk als u op vakantie gaat naar een gebied met een meer of zee in de buurt. Vaak ziet u ze wel op de meren varen in de zon, als u langs de kant zit te zonnen op het vaste land. Het zou best heerlijk zijn om deze vakantie ook is zo heerlijk in een opblaasboot rond te dobberen op het meer met het zonnetje hoog in de lucht.

Opblaasboot voor de kinderen

Maar naast dat het voor u ook fijn is, is een opblaasboot natuurlijk ook leuk voor uw kinderen. U kent het wel, u probeert constant leuke ideeën te verzinnen om de kinderen te vermaken, maar dat lukt niet altijd. Natuurlijk is het niet erg dat dit niet altijd lukt, maar toch is het leuk wat origineels met de kinderen te doen. Samen met uw kinderen de opblaasboot in, is een super leuk idee waar vele kinderen van kunnen geniet.

Opblaasboot bij Baxrecreatieshop

Het opblaasboot assortiment van Baxrecreatieshop biedt u een breed aanbod met verschillende handige opblaasboot artikelen. Bij het aanschaffen van een opblaasboot moet u altijd letten op het aantal personen waarmee u in de boot wil zitten. In het huidig assortiment opblaasboot heeft u de keuze uit opblaasboten voor tot wel 4 personen. Ook is het verstandig om te weten of u liever een lichte elektrische motor aan de opblaasboot hangt, of dat u het liever toch houdt bij roeien.

Mocht u op zoek zijn naar wat meer actie en avontuur dan is het verstandig te kijken naar een opblaasboot die beschik over verschillende luchtkamers. Zo voorkomt u bij lekkage dat de hele boot leeg loopt, en niet de Titanic scène opnieuw hoeft doen. Als u de opblaasboot voor wat rustiger doeleinde gaat gebruiken zijn extra luchtkamers altijd mooi meegenomen, maar is dit geen vereiste. Het merk Sevylor biedt zulke opblaasboten

Geïnteresseerd geraakt in een opblaasboot? Twijfel niet en neem contact op, onze werknemers staan klaar om u te voorzien van persoonlijk advies, of kom gerust een keer langs bij onze showroom.