Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Outwell

Wat is Outwell?

Outwell is een onderdeel van het Deense familiebedrijf Oase Outdoors. Oase Outdoors is de moeder van de drie Europese succesvolste tenten kampeermerken: Outwell, Easy Camp en Robens. Outwell staat voor de beste belevenis van het buitenleven en dat iedereen daar van moet kunnen genieten. Outwell produceert innovatieve en zeer functionele tenten met de hoogste kwaliteit. De missie van dit bekende merk is om het meest toonaangevende bedrijf van Europa te zijn voor alle buitenleven kampeer artikelen. Outwell komt oorspronkelijk uit Denemarken en produceert producten in het verre Oosten. Productontwikkeling is één van de kerncompetenties van Outwell.

Het merk Outwell

Dit merk gelooft er heilig in dat kamperen voor iedereen beschikbaar moet zijn en wil graag alle families inspireren om het buitenleven op te pakken en er van te genieten. Outwell komt al jaren lang met een complete reeks aan innovatieve, kwalitatief volle kampeeruitrustingen die voldoen aan de eisen van families voor de beste beleving. Neem bijvoorbeeld een Outwell tent, deze zijn in veel verschillende soorten en maten te verkrijgen en voor elk gezin geschikt!

Outwell tenten

Outwell heeft veel diverse soorten tenten, deze zijn: Ambiente, Classic, Smart Air, Sun, Superior, Premium, Evolution, Combo, DeLuxe, Discovery, Smart Tunnal en Touring. Alle verschillende soorten tenten hebben ieder eigen functies en voordelen. De tenten zijn speciaal gemaakt en ontwikkeld met een bepaald doel of voor een bepaalde doelgroep. Neem bijvoorbeeld de Discovery Outwell tenten, deze zijn erg gebruiksvriendelijk en zeer gemakkelijk en snel op te zetten. Ook zijn deze tenten verzegeld met een extra isolatie systeem. De tenten zijn in veel verschillende soorten en maten te verkrijgen, het is dus zeker de moeite waard om even op onze website te kijken: De-kampeerwinkel.com

Wacht niet te lang meer en shop vandaag nog de allerhandigste producten van het bekende merk Outwell en verzeker uzelf van de beste kamper artikelen. Wij bieden u door deze artikelen een leuke kampeervakantie!