Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Polydaun

Het merk Polydaun

Polydaun is een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en kwalitatief uitstekende beddengoed, bestaande uit o.a. hoofdkussens, dekbedden en moltons. Het merk is sinds 1962 gestart in Zweden en is sinds de jaren zeventig het eerste bedrijf dat dekbedden voor de Nederlandse markt produceerde. Niet heel veel later volgde de hoofdkussenlijn en ook de Polydaun moltonlijn. Sinds jaar en dag is Polydaun gefocust op een hoge kwaliteit en duurzaamheid, zo bestaat het beddengoed uit Europese gecertificeerde grondstoffen en wordt het bedtextiel van het beste materiaal gemaakt. Het doel van dit bekende merk is om voor iedereen passend slaapcomfort te verzorgen. Daarom is er ook een speciale kinderlijn en zijn de andere producten in diverse soorten en maten beschikbaar.

Polydaun dekbedden

De dekbedden zijn ontzettend populair, dit komt omdat dit merk een groot assortiment heeft aan soorten een maten. Zo heeft Polydaun een enkel dekbed, dat het hele jaar door te gebruiken is. Maar Polydaun levert ook een 4-seizoenen dekbed, dat uit twee delen bestaat en daarom dus aan elk seizoen aan te passen is. Verder bezit de Polydaun dekbeddenlijn enkele donzen dekbedden en ook polyester dekbedden. De Polydaun serie bevat onder andere eenpersoons dekbedden en tweepersoons dekbedden als mede enkele kingsize dekbedden.

Polydaun voor kinderen

Polydaun heeft speciaal voor kinderen ook aparte hoofdkussens en dekbedden. Voor de allerkleinsten heeft Polydaun en dekbed en kussen in het assortiment. Ze leveren vanaf 60 x 80 cm aan dekbedden en heeft speciaal een dun en ademend hoofdkussen voor uw kind.

Polydaun hoofdkussens en moltons

Polydaun heeft ook een eigen hoofdkussen lijn. Het merk levert kussens met verschillende vullingen:

  • Eendendonzen vullingen
  • Kapok vullingen
  • Polyester vullingen

Daarnaast zijn de hoofdkussens ook verschillend in de hardheid, dit kan variëren van erg hard tot heel zacht. Ook zijn er verschillende moltons voor uw matrassen moltons leverbaar om uw matras te beschermen. Een molton is leverbaar in verschillende maten en zijn ook waterdicht verkrijgbaar. Niet alleen van dit merk hebben wij kampeer artikelen, ook nog van vele andere merken. Neem een kijkje in ons assortiment en laat u verrassen.

Wacht niet langer en shop vandaag nog uw Polydaun artikelen op De-kampeerwinkel.com.