Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Rugzakken & Backpacks

Reizen met een backpack

Reizen kan op verschillende manier en met verschillende middelen. Dat u gaat kamperen betekent niet dat dit altijd met een caravan of tent gaat. Kamperen is een breed begrip en kan op allerlei manieren worden ingevuld door verschillende mensen. Een backpack kan handig zijn wanneer u alleen gaat reizen maar ook wanneer u met de familie op vakantie gaat en er zelf een dagje tussenuit wilt. Zo heeft u altijd bij wat u wilt zonder dat u loopt te sjouwen met een onhandige zware koffer. Een backpack komt goed van pas wanneer u flinke stukken gaat wandelen.

Comfort met een backpack

Het draagcomfort van een backpack is het meest belangrijke element van een backpack. Mensen die een backpack aanschaffen kijken vaak minder naar de prijs en helemaal niet naar het design. Het gaat erom dat u zo min mogelijk last krijgt van bijvoorbeeld uw rug of andere lichaamsdelen. Voor een prettige backpack is het belangrijk dat u goed kijkt naar de afmeting van uw rug en vervolgens naar de backpack. De afstand tussen de schouderbanden en de heupbanden moet niet te groot maar ook niet te klein zijn. Voor een juiste backpack voor uw kampeeravontuur is het verstandig u goed te laten adviseren alvorens u een backpack aanschaft. Neem daarom eens contact met ons op en dan helpen wij u graag verder.

De backpacks in het assortiment zijn van bekende merken, zoals:

 

Backpacks bij de Kampeerwinkel

De Kampeerwinkel is van alle markten thuis. Hier vindt u een scala aan producten die u kunnen ondersteunen tijdens uw kampeer vakantie. Kamperen staat voor genieten in de buitenlucht, zonder dat u hier eindeloos bezig bent met het opzetten van uw tent of voortent. Bij de Kampeerwinkel vindt u al uw benodigdheden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ook kunt u ons bezoeken in onze showroom in Bergeijk voor een goede impressie van de kwaliteit die u wordt aangeboden.