Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Safarica

Safarica tenten en zoveel meer!

Safarica tenten zijn er in de uitvoering polyester of katoen/polyester. Hierdoor zijn ze uiterst praktisch en gebruiksvriendelijk. Safarica tenten kunt u snel opzetten en breekt u tevens ook weer heel snel en eenvoudig af. Bij Safarica heeft u modellen met een uitstekende afwerking en prijs/kwaliteit verhouding. Safarica is bovendien echt gericht op de avonturiers. Sportieve designs, licht van gewicht, toch bestand tegen een stootje en eenvoudig op de zetten: het zijn een paar belangrijke kwaliteitseigenschappen van de Safarica tenten. Binnen het assortiment van De-kampeerwinkel.com bieden wij deze Safarica tenten aan die voor zowel het gezin als voor de rondtrekkende kampeerder ideaal zijn om aan te schaffen.

Safarica tenten assortiment

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan Safarica tenten voor u klaarliggen. Het assortiment bestaat uit tientallen verschillende soorten tenten, zoals:

  • Pop-up tenten
  • Koepeltenten
  • Tunneltenten
  • Strandtenten
  • Accessoires als windschermen en tarpdoeken

Binnen het assortiment van Safarcia vindt u zowel modellen voor het hele gezin als voor de rondtrekkende avonturier. Zo zijn Safarica tenten uit bijvoorbeeld de Eagles, Chicco, Lake en Livingstone series ideale en sportieve modellen voor een gezinsvakantie. Terwijl juist de Mistral, Laguna en Mango series enkele voorbeelden zijn van Safarica tenten die geschikt zijn voor korte trips en backpackers (tip: check ook het assortiment voor de ideale slaapzak en slaapmat).

Online bestellen van Safarica tenten

Wij bieden u de beste online service omtrent het bestellen van uw Safarica tenten en andere en bijbehorende kampeer artikelen. Om die goede service te bereiken bieden wij u een aantal voordelen. Zo streven wij naar levering binnen twee dagen, kunt u veilig online betalen en verlenen wij een uitstekende persoonlijke service in onze showroom van 20.000 m² in Bergeijk! Bovendien zijn wij ook telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Bekijk onze website voor meer informatie.