Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Soilera

Soilera

Het merk Soilera is nog zeer jong en ook een relatief nieuw merk. Het assortiment van Soilera bestaat voornamelijk uit kampeertenten en luxe bijzettenten. De producten van Soilera staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding door de hoge kwaliteit die ze bieden. De tenten van Soilera zijn onderscheidend als het gaat om andere tenten. Daarnaast horen ze tot het hoge segment binnen de tentenwereld.

Assortiment Soilera

Het assortiment van Soilera is er op gericht om producten te produceren van luxe polyester. Hiervan worden dan bijvoorbeeld bijzettenten en kampeertenten gemaakt. Deze worden allemaal voorzien van een uitmuntende afwerking en hebben royale afmetingen. De polyester tenten zijn enorm sterk en toch erg licht. De tenten beschikken ook over diverse ventilatiemogelijkheden die de nachtrust nog beter maken. Alle Soilera tenten worden ook geproduceerd in een stevige en lichte polyester/katoen ripstop combinatie. Hierdoor beschikken de tenten over een uitmuntend ventilerend en sterk buitendak. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor bij een warme bestemmingsplaats. Aan de hand van het polyester wordt de tentdoek overdag ook minder warm aan de binnenzijde en biedt het in de avond een fijne verkoeling. Alle Soilera tenten worden gemaakt van de duurzaamste en stevigste materialen en beschikken over een uitstekend PE kuipgrondzeil. Buiten de kwaliteit staat ook het comfort op de eerste plaats bij Soilera tenten. Soilera wil haar klanten voorzien van een extra beetje luxe, zodat de kampeervakantie helemaal perfect wordt!

Soilera bestellen online bij De-kampeerwinkel.com

Bent u ook overtuigd en stiekem ook nieuwsgierig geworden naar Soilera producten? De-kampeerwinkel.com heeft een ruim aanbod aan producten binnen het assortiment. Het assortiment bestaat onder andere uit een bijzettent, koepeltent, tenneltent, vis-a-vis tent, familietent en een tarp. Ook bieden wij een uitstekende service aan en is het ook nog eens mogelijk om de Soilera tenten eerst te bekijken in de showroom. Bestel nou nog uw Soilera artikelen online!