Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Tent tapijt, tegels & grondzeilen

Tenttapijt van hoge kwaliteit

Tenttapijt kan ook wel worden herkend als een grondzeil. Een belangrijk element wanneer u gaat kamperen met een caravan of tent. Tenttapijt komt te liggen in het voorste gedeelte van waar u gaat overnachten. Wanneer u gebruik maakt van een tent zult u zo nooit last hebben van natte voeten of vervelende beestjes in uw tent. Wanneer u gebruik maakt van een caravan dan is hier een voortent met tenttapijt onmisbaar. Voor een prettige kampeerervaring is het verstandig om tenttapijt aan te schaffen van goede kwaliteit. Waarom? Om er zo voor te zorgen dat u geen extra onnodige problemen meeneemt op uw vakantie.

Uitgebreid assortiment

Voor een uitgebreid assortiment tenttapijt bent u bij de Kampeerwinkel op de juiste plek. Niet alleen wanneer u opzoek bent naar tenttapijt maar ook voor al uw andere benodigdheden tijdens het kamperen. Op onze website kunt u een keuze maken uit de volgende categorieën:

 

Hierboven vindt u een mooi overzicht van producten die zijn opgenomen in het assortiment. Alle producten kunt u gemakkelijk online bestellen waarnaar u uw bestelling binnen 3 werkdagen thuis zult ontvangen. We zullen er alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen!

Advies van de Kampeerwinkel

Heeft u vragen over ons aanbod tenttapijt of wilt u graag een advies ontvangen voordat u een bestelling plaatst? Neem dan eens contact met ons op en laat u adviseren door één van onze medewerkers. Ook kunt u het assortiment eens van dichtbij komen bekijken voordat u online bestelt. De mogelijkheden zijn oneindig bij de Kampeerwinkel om aan ieders wens te kunnen voldoen. Twijfel daarom niet en bezoek onze showroom in Bergeijk en bekijk uw nieuwe tenttapijt van dichtbij. Laat u verrassen door de kwaliteit van het tenttapijt en stel u vragen aan één van onze medewerkers.