Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Term-a-rest

Therm-a-rest

Therm-a-Rest biedt een goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Waar u ook wilt slapen, met de slaapmatten van Therm a Rest zal u uitgerust wakker worden. Therm-a-Rest is afkomstig van het bedrijf Cascade Designs, welke in het Amerikaanse Seattle zit. Dit merk was de eerste die op de markt kwam met een zelf-volzuigende slaapmat. Sinds die dag is Therm-a-rest een begrip voor kampeerartikelen en een toonaangevend merk op het gebied van deze slaapmatten. Met Therm-a-Rest kunt u het maximale uit uw reis halen. U krijgt een geweldige nachtrust in de open lucht door de Therm-a-rest slaapmat. Zowel het gezin die op een kampeertrip gaat of een backpacker die op de grammen in de bagage moet letten zullen tevreden zijn met deze slaapmatten van Therm-a-Rest.

Assortiment

Bij Bax Recreatieshop hebben we een uitgebreid assortiment in slaapmatten van Therm-a-rest. Er zal altijd een slaapmat tussen zitten die goed bij u past. Wanneer u gaat backpacken kunt u bijvoorbeeld de Therm-a-Rest Evolite slaapmat nemen, welke lichtgewicht is maar toch comfortabel door de airframe constructie. In het matras zit er extra ondersteuning door middel van Atmos schuim.

Bax recreatieshop

Wilt u hulp bij een keuze maken tussen de Therm-a-Rest slaapmatten? Geen zorgen, wij kunnen u helpen. Twijfel niet en neem gerust op met onze klantenservice via: +31 (0)497 572 085 U kunt ook een berichtje sturen via onze site waar we zo spoedig mogelijk op zullen reageren. . Wij staan voor u klaar met advies. Wanneer je het toch liever in het echt wilt zien kunt u altijd een kijkje komen nemen in onze showroom van 20.000m2 in Bergeijk waar er verschillende kampeer artikelen en tenten voor u staan. U kunt op onze website veilig betalen en de bestelling zal binnen 2 á 3 werkdagen bij u worden afgeleverd. Wij bieden kwaliteit en service tegen een scherpe prijs.