Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Verlichting & Elektra

Lampen tijdens kamperen

Kampeerverlichting is tijdens uw vakantie onmisbaar. Lampen zorgen ervoor dat u kunt zien in het donker maar er ook een gezellige sfeer kan worden gecreëerd op een heerlijke zomer avond. De gewone kaars vanuit vroeger voldoet niet aan de norm van deze tijd. Hiermee zien we niet genoeg wanneer we ’s nachts een bezoek willen brengen aan het toilet, en vallen is geen optie. Gelukkig zijn er genoeg lampen die voldoen aan Kampeerverlichting. Kampeerverlichting is ook nog eens makkelijk mee te nemen en neemt niet veel ruimte in, in uw bagage. Niet iedereen houdt van dezelfde Kampeerverlichting en daarom zijn er verschillende modellen verkrijgbaar bij de Kampeerwinkel.

Gaslampen

Lampen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Zo is er Kampeerverlichting verkrijgbaar die voldoet aan het design dat u aanstaat. Maar nog belangrijker is de keuze die u maakt voor het soort Kampeerverlichting. Er zijn verschillende gaslampen beschikbaar die werken op een gewone gastank, zoals de Campingaz Lumogaz Plus. Als u deze al meeneemt tijdens kamperen hoeft u zo geen extra materiaal mee te nemen. Let er bij gas Kampeerverlichting wel op dat u deze stabiel opstelt. Zo voorkomt u het omvallen. Wilt u zich hier liever geen zorgen over maken? Bestel dan Kampeerverlichting met zekerheidsventiel.

Elektrische lampen

De meest populaire Kampeerverlichting is de elektrische lamp. Deze lamp is verkrijgbaar in verschillende maten en gewichten waardoor er een ruime keuze beschikbaar is. Ook wanneer u opzoek bent naar een zaklamp dan is deze verkrijgbaar in een elektrische variant, zoals de Coleman Mini LED Lamp. Het is handig om te weten hoelang elektrische Kampeerverlichting meegaat zodat u nooit in het donker zit.

Naast kampeerverlichting vindt u bij de Kampeerwinkel ook allerlei andere benodigdheden voor uw vakantie. Breng ons eens een bezoekje in onze showroom in Bergeijk en kijk hier eens rond. Heeft u vragen over producten uit ons assortiment? Neem dan eens contact met ons op en wij helpen u graag een handige verder.