Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Windschermen

Windscherm online bestellen

Makkelijk online een windscherm bestellen? Dat doet u natuurlijk bij de Kampeerwinkel. We zijn uw online specialist als het gaat om het ondersteunen en makkelijker maken van uw kampeeravontuur. Tijdens een kampeervakantie komen er verschillende aspecten aan bod. Zo moeten er van te voren veel zaken geregeld worden en moet een windscherm in huis zijn voordat u de weg op gaat rijden. Wanneer u camper, caravan of tent staat kan het genieten beginnen. Voor het zover is, raden wij u aan om te werken met lijstjes. Het komt maar al te vaak voor dat er spullen vergeten worden omdat u er voor de hectiek gewoonweg niet aan denkt of de focus op een ander deel ligt.

Vergeet ook uw windscherm niet

Vergeet niet uw winscherm op het lijstje te zetten. Het weer in Nederland is niet te voorspellen en daarom komt een windscherm altijd goed van pas. Het kan voorkomen dat het zonnig weer is, maar er een flinke wind staat. Zonder windscherm kan het flink koud worden maar om toch optimaal van de zon te kunnen genieten is een windscherm een ideale oplossing. Toch is niet elk windscherm hetzelfde en zijn er verschillende vormen verkrijgbaar bij de Kampeerwinkel. Al voor een zeer aantrekkelijke prijs kunt u hier een scherm aanschaffen van goede kwaliteit. Bent u benieuwd naar de modellen die zijn opgenomen in het assortiment? Bekijk dan eens onze website. Naast een mooi windscherm van goede kwaliteit vindt u hier ook allerlei andere producten.

Ruim assortiment

Zoals aangegeven kunt u bij de Kampeerwinkel ook terecht voor allerlei andere benodigdheden. Kamperen verreist veel benodigdheden voor een optimale comfortabele vakantie. Of u nu gaat kamperen met een caravan of tent, hier vindt u alles wat u nodig heeft. Hieronder vindt u een overzicht van het huidige aanbod:


Voor vragen en of opmerkingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag een handje verder in de zoektocht naar het ideale windscherm!