Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Outdoorwinkel

Outdoorwinkel

 

Voor al uw benodigdheden

Een outdoorwinkel is er niet alleen om u te voorzien van goede wandelschoenen. Nee, een outdoorwinkel is zoveel meer dan dat! Hier vindt u allerlei producten die thuishoren in de wereld van outdoor en dit kan dan ook van alles zijn. Denk hierbij aan sport van verschillende takken, kampeerartikelen voor de hoogste kwaliteit maar ook mooie tuinmeubelen. In de wereld van outdoor worden veel elementen met elkaar gecombineerd voor de optimale ervaring. Al deze producten kunt u vinden in onze outdoorwinkel, de Kampeerwinkel. Bent u opzoek naar een ruim assortiment tenten? Ook die vindt u hier!

Outdoorwinkel: online bestellen

Alle producten die u worden aangeboden in onze outdoorwinkel zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen. De Kampeerwinkel is een outdoorwinkel die beschikt over een ruim assortiment om aan ieders wens te kunnen voldoen. Of u nu opzoek bent naar een nieuwe tent of andere benodigdheden, u vindt het in onze outdoorwinkel. Waaruit bestaat het assortiment ben de Kampeerwinkel?

 

De voordelen van onze outdoorwinkel

Online bestellen bij een outdoorwinkel heel veel meer voordelen dan u zich kunt indenken. Doordat er geen fysieke winkel moet worden onderhouden waar maandelijks veel kosten naartoe gaan, zult u merken dat onze prijzen stukken lager liggen dan u misschien gewend bent. Tevens kunt u alsnog het assortiment komen bekijken in de showroom. Hier vindt u 20.000 m2 aan kampeerartikelen, voor u uitgestald. Heeft u de keuze gemaakt om online een bestelling te plaatsen? Dan kunt u hier in alle veiligheid betalen. We streven ernaar om binnen 3 werkdagen uw bestelling te leveren, zo heeft u uw benodigdheden snel in huis en kunt u ook op het laatste moment nog een bestelling plaatsen. Heeft u vragen over onze outdoorwinkel? Neem dan eens contact met ons op, we doen er alles aan om u te voorzien van uitstekende service.