Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
 • Veilig online betalen
 • Uitstekende service!
 • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Slaapmatten

Self inflating slaapmat

U bent nooit buiten adem op vakantie met een self inflating slaapmat van De-kampeerwinkel.com. U bent een echte kampeerder en hebt geen zin om urenlang uw bed op te moeten pompen. Of erger: zelf op te moeten blazen! Bestel dan nu een self inflating slaapmat van ons. Wij hebben eenvoudige modellen en voor de kampeerder die iets meer comfort nodig heeft hebben wij een luxe self inflating slaapmat in huis. Kijk snel in ons assortiment en vind uw self inflating slaapmat. Wij hebben een uitgebreid assortiment waar uw self inflating slaapmat van het beste merk tussen zit. Wees er snel bij: op dit moment zijn er veel aanbiedingen waardoor u een self inflating slaapmat al voor een spotprijs aanschaft.

Gebruik van een self inflating slaapmat

Een self inflating slaapmat is eenvoudig in gebruik. U rolt de self inflating slaapmat uit, draait het ventiel open, gaat even iets anders doen en draait als u terug bent het ventiel weer dicht. Zo eenvoudig is het. Wanneer u weer gaat inpakken, draait u het ventiel open, rolt de self inflating slaapmat stevig op zodat de lucht eruit loopt en draait vervolgens het ventiel weer dicht. Een slaapmatje van ons is altijd voorzien van een bijpassende zak. Uw slaapmatje kan hierin opgeborgen worden. Tevens is die daardoor eenvoudig mee te nemen.

Service van De-kampeerwinkel

Wilt u een slaapmatje bestellen bij ons? Bij bestelling van een self inflating slaapmat kunt u ook uitgaan van de beste service. Wij bieden u de volgende voordelen:

 • We streven naar een levering van drie werkdagen
 • We bieden een uitstekende service
 • U betaalt altijd veilig online bij ons
 • En u bent altijd welkom in onze prachtige showroom van 20.000 m2 meter aan kampeerartikelen in Bergeijk

Hebt u vragen en opmerkingen aan ons adres? Wij beantwoorden al uw vragen over uw slaapmatje en al onze andere producten op een vakkundige manier. Kijk op de website voor onze contactgegevens of bestel uw self inflating slaapmat nu online!

Slaap heerlijk dankzij een zelf opblaasbare slaapmat

Kom tot rust op een comfortabele en gemakkelijke zelf opblaasbare slaapmat. Een self inflating zelf opblaasbare slaapmat blaast zichzelf op, waardoor jij geen moeite hoeft te doen voor een comfortabel slaapplekje. Naast een zelf opblaasbare slaapmat vind je bij Baxrecreatieshop.nl ook comfortabele slaapzakken en luchtbedden. Zorg ervoor dat je alles in huis hebt om heerlijk tot rust te komen op vakantie tijdens het kamperen.

Zelf opblaasbare slaapmat van een kwalitatief merk

Op zoek naar een kwalitatief goede zelf opblaasbare slaapmat? Binnen ons assortiment vind je verschillende kwalitatieve merken. Deze merken staan garant voor kwaliteit en zorgen ervoor dat jij lekker tot rust kan komen. Kies een zelf opblaasbare slaapmat van een van de volgende merken:

 • Exped
 • Human Comfort
 • Nomad
 • Outwell
 • Polydaun
 • Therm-a-rest

Binnen deze merken vind je zelf opblaasbare slaapmatten binnen verschillende prijscategorieën. Daarnaast verschillen de zelf opblaasbare slaapmatten ook in dikte. Kies de zelf opblaasbare slaapmat die het beste bij jouw lichaam past.

Zelf opblaasbare slaapmat en andere slaapmatten

Naast een zelf opblaasbare slaapmat zijn er nog verschillende andere typen slaapmatten. Zo is een lichtgewicht slaapmat ideaal voor tijdens het backpacken. Elk topmerk binnen ons assortiment biedt verschillende typen matjes aan. Ben je op zoek naar een extra voordelige slaapmat? Neem dan eens een kijkje bij onze slaapmat aanbiedingen. Wellicht zit er een mooie aanbieding voor jou tussen. Nog goedkoper je uitrusting compleet maken.. wie wil dat nou niet?

Advies nodig over een opblaasbare slaapmat?

Voor advies over een opblaasbare slaapmat ben je bij het personeel van Baxrecreatieshop.nl aan het juiste adres! Onze medewerkers beschikken over kennis en expertise van ons product aanbod. Stel dus gerust al je vragen, wij zullen ons uiterste best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Stuur een berichtje via de website of neem telefonisch contact met ons op via het volgende nummer: +31(0) 497 572 085. Wij staan klaar voor u!