Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Lichtgewicht slaapmat

Lichtgewicht slaapmat

De licht bepakte kampeerder gaat op reist met een lichtgewicht slaapmat van De Kampeerwinkel. Niet alleen bestelt u bij ons een comfortabele lichtgewicht slaapmat voor een scherpe prijs, ook bezorgen wij de lichtgewicht slaapmat snel en zorgvuldig bij u thuis. Tevens bestelt u bij ons altijd een lichtgewicht slaapmat van een gerenommeerd merk. Denk aan kwaliteitsmerken als:

  • Nomad
  • Outwell
  • Polydaun
  • Exped
  • Coleman

En regelmatig is een lichtgewicht slaapmat van deze merken bij ons in de aanbieding. Is er een lichtgewicht slaapmat die u op het oog hebt, maar wacht u op de uitverkoop? Wij updaten onze acties regelmatig. Houd onze website dus goed in de gaten en u bespaart bij ons al snel tot wel tientallen euro’s op een lichtgewicht slaapmat.

Op reis met een lichtgewicht slaapmat

Een lichtgewicht slaapmat is handig voor korte kampeertrips (bijvoorbeeld festivals en weekendjes weg) of een overnachting bij vrienden/familie. Maar vooral voor de rondtrekkende kampeerder komt een lichtgewicht slaapmat goed van pas. Een lichtgewicht slaapmat uit ons assortiment weegt in de meeste gevallen nog geen kilo en is compact op te bergen. Bovendien is een lichtgewicht slaapmat altijd snel droog, mocht het zo zijn dat uw bepakking nat wordt. U weet zeker dat u iedere avond een droge slaapplek hebt met een lichtgewicht slaapmat in uw rugzak.

Bestellen of afhalen

De Kampeerwinkel is een online initiatief van Bax Totaalrecreatie. Via deze online winkel bedienen wij u op maat met al onze kampeerartikelen. Daarnaast hebben wij nog meer webshops die nog specifieker ingaan op bepaalde kampeerartikelen. Denk bijvoorbeeld aan tenten, opblaasboten, barbecues en meer. U vindt al onze webshops handig op een rijtje rechts bovenaan de site. Alle kampeerartikelen die wij aanbieden, vindt u ook terug in het assortiment van De Kampeerwinkel. Gaat u binnenkort op reis, dan vindt u hier naast uw lichtgewicht slaapmat alle kampeerartikelen die u daarvoor nodig hebt. Wilt u liever uw lichtgewicht slaapmat afhalen in de winkel, bezoek dan onze prachtige showroom van 20.000 vierkante meter aan Loo 22 in Bergeijk. Vragen over diensten en producten van ons? Laat het weten. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op +31 (0)497 572 085. Een bericht sturen via onze site kan ook onder het kopje ‘Contact’. Bestelt u online, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt bezorgd; wij steven naar een levertijd van drie werkdagen. Bekijk ook eens ons ruime assortiment slaapzakken op onze webshop!