Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

2 Persoons slaapzak

2 Persoons slaapzak

Samen met uw partner kampeert u in een 2 persoons slaapzak van De Kampeerwinkel. Wij bieden u de meest comfortabele en behaaglijk warme 2 persoons slaapzak aan voor uw vakantie. En deze bestelt u bij ons snel en voordelig. Wij leveren uw 2 persoons slaapzak namelijk snel en regelmatig geven wij fantastische kortingen op artikelen in ons assortiment. Zo hebben wij momenteel de Outwell Contour Lux 2 persoons slaapzak in de aanbieding, nu verkrijgbaar van €99,95 voor € 82,50.

Outwell Contour Lux 2 persoons slaapzak

Met deze heerlijke 2 persoons slaapzak blijven u en uw partner heerlijk warm in koude weersomstandigheden. De 2 persoons slaapzak van Outwell heeft een bereik van + 22 graden Celsisus tot wel – 22 graden Celsius. In de slaapzak zelf zit een tweelaagse Isofill-vulling die warmte uitstekend vasthoudt. Maar ook in de zomer is de Outwell Contour Lux goed te gebruiken. Tijdens warmere weersomstandigheden ritst u de 2 persoons slaapzak gewoon open waarna u deze als enkel deken kan gebruiken. De slaapzak heeft twee afritsbare capuchons met ingebouwde hoofdkussens. Daarnaast is het makkelijk om in deze 2 persoons slaapzak een lakenzak te gebruiken dankzij de hoekbevestigingslussen.

Overige accessoires

Uiteraard is dit niet het enige 2 persoons model dat wij in huis hebben voor u. Zo hebben wij in ons assortiment ook nog verschillende 2 persoons lakenzakken van de merken Cocoon en Human Comfort die ideaal zijn te gebruiken in combindatie met de Outwell Contour Lux 2 persoons slaapzak. Houdt onze webwinkel ook goed in de gaten voor nieuwe modellen die nog binnen kunnen komen.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice helpt u graag met al uw vragen en opmerkingen. Bel tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur naar +31 (0)497 572 085 of stuur een bericht via onze site. Weet u welke 2 persoons slaapzak u wilt, bestel deze dan nu bij De Kampeerwinkel. Bekijk ook eens ons ruime assortiment tenten op onze webshop!