Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Mummy slaapzak

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Een mummy slaapzak koopt u bij De-kampeerwinkel.com

Bent u op zoek naar een mummy slaapzak? Maar heeft u geen idee welk merk of welke variant u moet aanschaffen? Dan schiet De-kampeerwinkel.com u te hulp! Wij bieden de beste varianten van de cocoon slaapzak aan en kunnen u perfect uitleggen waarom u moet kiezen voor een mummy slaapzak en wanneer een cocoon slaapzak, ook wel een cocoon slaapzak voor u de beste keuze is!

Waarom een mummy slaapzak

Een cocoon slaapzak, oftewel een cocoon slaapzak is anders dan andere slaapzakken. De mummy slaapzak vormt zich perfect naar uw lichaam en hierdoor worden lege ruimtes in de slaapzak vermeden. Doordat de slaapzak zich perfect aanpast, heeft de slaapzak ook geen overtollig materiaal waardoor deze licht in gewicht is en een tot een kleine verpakking is te verpakken. De mummy slaapzak is vaak gemaakt van polyester en biedt u een uitstekende isolatie. De cocoon slaapzak is over het algemeen zeer geschikt in de koudere temperaturen en is geschikt voor de kampeerliefhebber, backpacker of outdoorliefhebber die ook graag in de winter een kampeertrip plannen!

De Exped slaapzak een goede mummy slaapzak

Op onze webshop vindt u verschillende varianten van de mummy slaapzak, maar de Exped slaapzakken zijn erg populair. Deze slaapzakken zijn uitermate geschikt voor de koudere temperaturen en bieden de juiste comfort in temperaturen van 0 tot 5 graden celcius. De slaapzak is gemaakt voor de kampeerder met een langere lengte en zijn tevens te bestellen in verschillende maten zodat de slaapzak zich perfect kan vormen aan uw lichaam. Daarnaast is de slaapzak gemakkelijk uitritsbaar en te bevestigen aan een andere mummy slaapzak zodat u een heerlijk warm deken creërt.

Assortiment mummy slaapzak

Op onze webshop vindt u naast de Exped slaapzak ook nog andere merken die zeer geschikt zijn voor de koudere temperaturen en zich onder de cocoon slaapzakken plaatsen:

  • Outwell slaapzakken
  • Polydaun slaapzakkken
  • Nomad slaapzakken
  • Coleman slaapzakken

Bestel uw mummy slaapzak online!

Bent u overtuigd tot het aanschaffen van een mummy slaapzak? Dan bestelt u uw slaapzak gemakkelijk en snel op onze webshop! Voor een volledig overzicht slaapzakken kunt u onze webshop: Slaapzakken.nl bekijken. Aarzel niet en bestel vandaag nog gemakkelijk en snel uw slaapzak op een van onze webshops!