Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Tenten

Tenten op De-kampeerwinkel.com

Bestel nu uw tenten op De-kampeerwinkel.com en profiteer van onze fantastische kwaliteit en prachtige prijzen. Wij hebben de beste kampeertenten in ons assortiment. Wij hebben de volgende merken in ons assortiment:

U vindt deze merken van tenten ook terug links in de kantlijn. Achter het merk staat het aantal tenten dat wij daarvan verkopen. Ook als u onder het tabblad ‘ Tenten’ kijkt kunt u dit terug vinden. Alle merken zijn gelinkt en brengen u dus direct bij uw favoriete merk van tenten.

U wilt eenvoudig en snel de tenten vinden die u nodig hebt?

Ook bieden wij u een handigheidje als u tenten wilt aanschaffen en dit zoekt in bepaalde prijsklassen. In de kantlijn staan de verschillende prijsklassen met daarbij het aantal tenten dat wij beschikbaar hebben in die klassen. Klikt u een prijsklasse aan, dan krijgt u de verschillende opties voorgeschoteld. Zo filtert u al een groot deel van de tenten die u in ieder geval niet moet hebben. Ook filteren wij u de tenten op grootte. Wij hebben een groot aanbod van 2-persoons, 3-persoonsen 4-persoons tenten. Ook hebben we grotere modellen voor 5, 6 of 7 personen. Kijk snel in ons assortiment voor de kampeertenten die u zoekt.

Service

U bestelt bij ons altijd kampeertenten van de hoogste kwaliteit met de beste service. Wij leveren uw tenten binnen drie werkdagen, bieden uitstekende service, zorgen voor een veilig betaalsysteem online en ook kunt u een bezoekje brengen aan onze prachtige showroom in Bergeijk. Bovendien staan wij klaar voor al uw vragen en opmerkingen. Wij zijn gespecialiseerd in kampeertenten en alle andere kampeerartikelen. Dus al uw vragen en opmerkingen over kampeertenten en meer worden door ons op een vakkundige wijze beantwoord. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren. Bel +31 (0)497 572 085 of stuur een berichtje. Wij staan klaar voor uw tenten en al uw andere kampeerartikelen.