Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

3 persoons tent

Een 3 persoons tent koopt u bij De-kampeerwinkel.com

Voor de beste kwaliteit 3 persoons tent bent u bij De-kampeerwinkel.com aan het juiste adres. Er zijn verschillende soorten en varianten van de 3 persoons tent.

  • Koepeltenten
  • Pop-up tenten
  • Tunneltenten
  • Tipi tenten

De koepeltent geschikt als 3 persoons tent

De koepeltent is een 3 persoons tent en een van de bekendere vormen die we kennen. Een koepeltent is namelijk een boogtent en dus erg herkenbaar aan de constructie. Naast koepeltenten, behoren ook tunneltenten tot deze sectie. In beide gevallen gaat het namelijk om gebogen tenten. Het verschil is alleen dat bij bijvoorbeeld een koepeltent de tentstokken gekruist over elkaar liggen, terwijl bij een tunneltent de tentstokken evenredig aan elkaar staan. Een koepeltent kan ook nog een gebogen tentstok aan de voorkant hebben als entree. Beide tenten zijn geschikt als 3 persoons tent en zorgen voor een perfecte kampeervakantie.

De pop-up tent geschikt als 3 persoons tent

De pop up 3 persoons tent is een ideale tent voor uw korte vakanties. Trekt u een paar dagen de buitenlucht in met vrienden of familie? Dan is het altijd de vraag wie de tent opzet. Een klusje dat even moet gebeuren, maar dat ten koste gaat van uw tijd. Nooit meer komt u in deze situatie terecht dankzij de pop up tent. Want met een pop up tent heeft u in een handomdraai uw 3 persoons tent opgezet. De pop up tent is namelijk een tent die zich vanzelf ontvouwt binnen een enkele seconde en het enige dat u hoeft te doen is de haringen in de grond te slaan die standaard worden bijgeleverd. Dankzij dit gebruikersgemak is de pop up tent zeer geschikt voor uw kampeervakantie.

De Tipi tent geschikt als 3 persoons tent

De Tipi tent is een zekere sfeermaker op de camping. Deze tent geeft u het oer-kampeergevoel en is vooral erg populair onder kinderen. De Tipi tent is ook zeer effectief als bijzettent om eventuele spullen in op te bergen of wanneer u niet genoeg slaapruimte heeft en dus een aantal extra slaapplaatsen kunt creëren. De Tipi tent is in het midden 210 cm hoog en loopt schuin af tot ongeveer 20 cm boven de grond. De Tipi tent is een uitstekende 3 persoons tent en maakt uw kampeerbeleving extra sfeervol.

Bestel uw 3 persoons tent online

Bestel nu gemakkelijk en snel uw tent voor 3 personen op onze webshop! Wij bieden een uitstekende service, veilig betaalgemak, levering in Nederland en België en streven er naar om uw bestelling binnen drie werkdagen te leveren. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw tent in onze showroom te komen bekijken in Bergeijk.