Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Baco Tenten

Baco tent: de ideale gezinstent

Als we een tent van het jaar mogen benoemen dan is dat zonder meer de Baco tent. Ook ANWB heeft deze tent uitgeroepen tot gezinstent van het jaar. Deze populaire vorm onder de tenten heeft meerdere voordelen waar u als klant van kunt profiteren en genieten van een heerlijke vakantie zonder zorgen. De Baco tent bestaat uit gewone tenten en tunneltenten. De Baco tent 350 is een tunneltent die zeer eenvoudig is op te zetten door de aanwezigheid van een uitgebreid instructieboekje. Lees het boekje goed door en dan heeft u de Baco tent staat binnen enkele ogenblikken.

De Baco tent: staat als een huis

Naast een makkelijke opzet wilt u natuurlijk dat u onverstoord kunt genieten van een heerlijke vakantie. De tent die jullie meenemen moet dan ook wel tegen een stootje kunnen, mocht er een keer een flinke regenbui voorbij komen. De Baco tent is daarin van alle gemakken voorzien. Doordat er gewerkt wordt met aluminium boogstokken, afspanbanden en zware kunststof risten zal de Baco tent staan als een huis. Er is tijdens de productie gekozen voor hoogwaardige kwaliteit die tevens verkrijgbaar is voor een zeer aantrekkelijke prijs. De Baco tent is de ideale tent voor een heel gezin en geeft genoeg beschutting en veiligheid in de nacht.

U vindt in ons assortiment een gevarieerd aanbod met verschillende modellen tenten.

Vraag en antwoord

Gaat u binnenkort voor de eerste keer kamperen en bent u opzoek naar een tent die past bij uw gezin? Of gaat u al jaren lang kamperen en weet u precies welk model Baco tent bij u en uw reis past. In beide gevallen is De Kampeerwinkel de plek voor u. U kunt hier terecht voor een gepast advies op maat waar er samen wordt gekeken naar uw situatie en hier wordt gezocht naar de beste tent voor uw gezin. Kijk alvast eens rond op onze website voor een goede impressie van het huidige assortiment en laat u verrassen!