Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Bardani Tenten

Bardani tenten: kwaliteit voorop

Als kampeerliefhebber zijn de Bardani tenten één van de tenten die niet aan uw aandacht zijn ontsnapt. Bardani tenten staan bekend om de hoge kwaliteit die afkomstig is door de zorgvuldigheid die gegeven is aan het uitzoeken van de materialen. Materialen zijn enorm belangrijk om uiteindelijk een kwalitatief hoogstaand product op de markt te brengen. Vanuit die visie is Bardani aan de slag gegaan en zijn zo tot de Bardani tenten gekomen die staan voor kwaliteit, gemak en degelijkheid. Voor elke vakantie zijn de Bardani tenten ideaal? Voor allerlei verschillende vakanties komen ze goed van pas. De Bardani tenten zijn wel geproduceerd om u te kunnen voorzien van lang kampeerplezier. De tenten zijn makkelijk op te zetten maar wanneer u op doorreis bent, zijn er wellicht andere modellen die beter bij u en uw vakantie passen.

Modellen Bardani tenten bij de Kampeerwinkel

Net als veel andere merken heeft Bardani tenten ook gekozen voor verschillende modellen in het assortiment die u kunt bestellen bij de Kampeerwinkel. Op onze website kunt u aangeven voor hoeveel personen de Bardani tenten beschikbaar moeten zijn, welke prijs indicatie om vervolgens een assortiment over te houden wat perfect bij uw wensen past. Bent u benieuwd naar wat er nog meer in het assortiment is opgenomen van de Kampeerwinkel naast Bardani tenten? Neem dan eens een kijkje op onze website voor meer informatie en een goede impressie van het huidige assortiment.

Wij hebben een gevarieerd aanbod met verschillende soorten tenten. Naast Bardani tenten hebben wij ook tenten van het merk Baco, Cabanon en nog veel meer.

Vraag en antwoord

Heeft u vragen over de Bardani tenten of andere producten in ons assortiment? Bent u benieuwd hoe de Kampeerwinkel staat aangeschreven? Op onze website vindt u genoeg klantenbeoordelingen die u een correcte indruk geven. De Kampeerwinkel krijgt een gemiddelde van 8,6. De moeite waard dus om eens een kijkje te nemen en ook te stoppen met teveel betalen. Wilt u het assortiment eerst eens van dichtbij bekijken? Kom ons dan eens bezoeken in onze showroom in Bergeijk. We zien u graag terug bij de Kampeerwinkel.