Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Eureka Tenten

Top kwaliteit Eureka tenten

Voor de avonturier, spanningzoeker en mensen die opzoek zijn naar hoogwaardige kwaliteit zijn er de Eureka tenten. Het merk Eureka is al sinds 1895 een begrip en door de jaren heen verder ontwikkeld. Dit betekent dat u ten alle tijden van deze tent op aan kunt. Gaat u alleen of misschien met z’n tweeën een reis maken die anders is dan een kampeervakantie? Denk hierbij aan het opzoeken van excentrieke plekken waarbij er ook meer spanning en gevaar bij komt kijken. Dan zijn de Eureka tenten ideaal voor u en uw bestemming. Waarom? Lees snel verder.

De voordelen van Eureka tenten

Voor een hele lange tijd worden Eureka tenten door ontwikkeld tot perfectie voor allerlei verschillende vakanties. Of u nu op een avonturiers reis gaat of met het gezin gaat kamperen, het is altijd prettig te weten dat uw tent tegen veel omstandigheden beschermd is. Mochten er onverwachts een grote uitdaging op uw pad komen, dan zijn de Eureka tenten hier klaar voor. Eureka tenten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materiaal wat er voor zorgt dat elk model wel tegen een stootje kan. Mocht er onverwachts een grote onweersbui langs komen, dan kan iedereen schuilen in de Eureka tenten.

Eureka tenten

De Eureka tenten zijn makkelijk en snel op te zetten. Ideaal wanneer uw tent ter ondersteuning dient en u zo snel mogelijk van de omgeving wilt genieten. Het assortiment van de Eureka tenten is divers en uitgebreid. Naast de lichtgewicht tenten, zijn er ook speciale familietenten beschikbaar. Eureka is één van de weinige merken die van alle markten thuis is door tenten aan te bieden voor allerlei verschillende vakanties. Naast dit merk tenten hebben wij ook nog vele andere merken tenten zoals Baco, Exped en Easy Camp.

Bent u naast Eureka tenten ook nog opzoek naar andere benodigdheden of wilt nu nog even kijken naar andere merken tenten voor uw kampeeravontuur? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u adviseren en helpen met het uitzoeken van de ideale tent voor uw vakantie. Neem alvast eens een kijkje op de website voor een goede impressie van het huidige assortiment.