Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Falco Tenten

De populaire Falco tenten

Bent u op zoek naar een nieuwe tent? Falco tenten zijn een zeer gewild merk in de wereld van tenten en toebehoren. Ze staan bekend als een goed merk doordat ze meerdere malen door verschillende instanties getest zijn. Zo heeft onder andere de ANWB in 2012 een test uitgevoerd waarin ze meerdere tenten getest hebben. Op allerlei onderdelen werden de Falco tenten vergeleken met anderen. In de test van de ANWB werden de Falco tenten vergeleken met:

  • De Bardani Villagrande
  • De Waard Paradijsvogel
  • De Karsten 350

Voordelen van Falco tenten

De Falco tenten staan bekend om het ruime assortiment tunneltenten. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar die ieder apart weer goed bij een bepaalde soort vakantie passen. De één wil graag grote Falco tenten voor een heerlijke gezins- en familie vakantie terwijl de ander opzoek is naar lichtgewicht Falco tenten om zich snel te kunnen vervoeren op doorreis. Welke bestemming u ook naartoe gaat, Falco tenten zijn altijd een goed idee. Alle Falco tenten hebben afneembare slikranden die zich aan de onderkant van de tent bevinden. Dit is een aanpassing geweest aan de Falco tenten om zo het schoonmaakproces makkelijker en sneller te maken. Ook zijn er afsluitbare ventilatiepanelen toegevoegd.

Hoge kwaliteit

Falco tenten worden gemaakt van de beste kwaliteit materiaal. Voor alle modellen wordt het materiaal met zorg uitgekozen zodat u kunt genieten van een zorgeloze vakantie. Aan de tent zal het in ieder geval niet liggen. Naast dit goede merk tenten zijn er in ons assortiment nog vele andere merken te verkrijgen. Merken zoals Baco, Eureka, Kampa en Exped.

Kunt u geen keuze maken of wilt u graag een advies ontvangen over de functionaliteit van de tent die het beste bij u past? Dan helpen wij u graag verder. Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Heeft u onze website al eens bekijken voor een goede impressie van het huidige assortiment?